Home Ενημερώσεις Δεν ξεκίνησαν τα έργα αποκατάστασης στο δρόμο Μελίντας-Πλωμαρίου

Δεν ξεκίνησαν τα έργα αποκατάστασης στο δρόμο Μελίντας-Πλωμαρίου

1888
0

Στο κομμάτι του δρόμου Μελίντας-Παλαιοχωρίου τα έργα είχαν ξεκινήσει πριν από τουλάχιστον 12 ημέρες. Η ταλαιπωρία για τους κάτοικους του Παλαιοχωρίου και της Μελίντας προς το παρόν συνεχίζεται. Στο κλειστό τμήμα του δρόμου Μελίντας-Πλωμαρίου, ήδη από τότε που τοποθετήθηκαν οι απαγορευτικές μπάρες, έχουν γίνει κι άλλες κατολισθήσεις και λόγο της κακής κατάστασης των πετρωμάτων στο βουνό κατά μήκος σε διάφορα σημεία του δρόμου αναμένεται να γίνουν κι άλλες.

Ανήσυχοι είναι φυσικά και οι επιχειρηματίες της περιοχής, στο Πλωμάρι φέτος οι πρώτοι τουρίστες αναμένονται τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Βιοµηχανίας, Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασµού, κ. Βαλσαμίδη στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, αναμενόταν την εβδομάδα που μας πέρασε δηλαδή από 11 ως 17 Μαρτίου να ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης στο δρόμο Μελίντας – Πλωμαρίου που ούτως ή άλλως ήταν κλειστός από το 2009 λόγω καθιζήσεων στη θέση “Σκουπιδότοπος” λίγο μετά το βιολογικό και χτυπημένος από σεισμούς και κατολισθήσεις βράχων. Προς το παρόν δεν έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση. Ήδη έχουμε επικοινωνήσει με τον Αντιπεριφερειάρχη με e-mail και αναμένουμε ενημέρωση.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here