Home Ενημερώσεις Νέο ασθενοφόρο για το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου – Άγνωστο τι γίνεται με...

Νέο ασθενοφόρο για το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου – Άγνωστο τι γίνεται με προσλήψεις οδηγών

3617
0

Οκτώ ασθενοφόρα παρέλαβε για το Βόρειο Αιγαίου και Νότιο Αιγαίο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων, μαζί με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους. Το ένα από αυτά προορίζεται για το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου. Τα ασθενοφόρα αυτά είναι μικρότερου όγκου και ευέλικτα για να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν στα νησιώτικα οδικά δίκτυα και στους οικισμούς. Δεν δόθηκαν πληροφορίες εάν πρόκειται να γίνουν και προσλήψεις οδηγών ασθενοφόρου, είναι γνωστό ότι όχι μόνο στο Πλωμάρι αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας μας, υπάρχουν ελλείψεις που βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών.

Η σχετική δημοσίευση από την ΕΡΤ Αιγαίου:

Δυο νέα ασθενοφόρα σε Πλωμάρι και Φούρνους

Στην παραλαβή οκτώ ασθενοφόρων για το Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, τα δύο εκ των οποίων προορίζονται για την κάλυψη αναγκών στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου και στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο των Φούρνων, προχώρησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων, μαζί με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους.

«Παραλάβαμε τα οκτώ ασθενοφόρα μικρού όγκου για τα νησιά Βορείου και Νοτίου Αιγαίου που αγοράσαμε μετά από ένταξη της πρότασης της 2ης Υπε στα ΠΕΠ των αντίστοιχων περιφερειών. Είναι ο διαγωνισμός που έτρεξε πιο γρήγορα από όλους .Θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση και στους εργαζόμενους της υπηρεσίας!! Προχωράμε και επιταχύνουμε» έγραψε σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Πολάκης.

Τα ασθενοφόρα που λίγες μέρες θα είναι στα νησιά, είναι μικρού όγκου, κατάλληλα να επιχειρούν σε νησιά με οδικά δίκτυα και οικισμούς που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες τα οποία θα διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες μικρών νησιών του Αιγαίου, ενώ χρηματοδοτήθηκαν μέσα από τα ΠΕΠ Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Πηγή: Αναστασία Σπυριδάκη www.era-aegean.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here