Home Ενημερώσεις Λίμνη δημιουργήθηκε λόγω των βροχοπτώσεων στον Άγιο Ισίδωρο στην κοίτη του χείμαρρου...

Λίμνη δημιουργήθηκε λόγω των βροχοπτώσεων στον Άγιο Ισίδωρο στην κοίτη του χείμαρρου – Παράπονα πολιτών

4517
2

Στην περιοχή του Αγίου Ισιδώρου στη κοίτη του χείμαρρου εκεί που βρίσκεται η Όαση, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε μεγάλη λίμνη με αποτέλεσμα να μη μπορούν οι μαγαζάτορες, οι τουρίστες οι ντόπιοι να προσεγγίσουν την παραλία.

Ο Δήμος ειδοποιήθηκε από πολλούς συμπολίτες μας, αλλά δεν έγινε κάποια άμεση ενέργεια, δεν είναι βέβαια ξεκάθαρο αν αρμόδιος είναι ο Δήμος ή η Περιφέρεια, τελικά σήμερα με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και εθελοντών πυροσβεστών έγινε άντληση των υδάτων. Μια τουριστική περιοχή αν θέλει να έχει τουρίστες και σωστή εικόνα, σίγουρα θα πρέπει να αντιδρά ταχύτερα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Αγαπητέ φιλε Δημητρη σου έχω πει να μην βιάζεσαι να σχολιάζεις και να διασταυρώνεις τις πληροφορίες σου. Την Παρασκευή το πρωί ευρισκόμενος στην Αθήνα πληροφορήθηκα το γεγονός της ύπαρξης νερών στηνν περιοχή του Αγίου Ισιδώρου. Εστειλα μπουλντόζα να αναοίξει την παραλία για να φύγουν τα νερά στη θάλασσα, αλλά ένας καταστηματάρχης της περιοχης έφερνε δυστυχώς αντίρρηση (εχει ονοματεπώνυμο) γιατί είχε στρώσει ομπρέλες στη παραλία και δεν μπορούσε να τις βγάλει (πράγμα που απαγορεύεται) Για να μην του στείλω το Λιμενικό και τονν γράψει κάλεσα τον Διοικητή της Πυροσβεστικής κ. Μπαμπακο και συνεννοηθήκαμε να στείλει μια αντλία με λάστιχο και να ρίξει τα νερά στη θάλασσα. Για να
    τελειώνουμε γρήγορα ενημερώθηκαν και οι εθελοπντές οι οποίοι ανταποκρίθηκαν γρήγορα και με τη δική τους αντλία. Έτσι έχουν τα πράγματα και όχι όπως τα παρουσιάζεις. Ευχαριστώ και δημοσίως τον κ. Μπαμπακο για την βοήθεια του και όλους όσους συνεργάστηκαν.

  2. Σύμφωνα με τις δικές μου πηγές νερά είχαν μαζευτεί πριν την Παρασκευή και οι ενδιαφερόμενοι είχαν ειδοποιήσει το Δήμο. Όμως η νέα βροχή τα ξημερώματα της Παρασκευής επιδείνωσε την κατάσταση. Οπότε καλή διάθεση να υπάρχει, ίσως να μην σε ειδοποίησαν εγκαίρως; Τι να πω; Ξέρω ότι έχεις διάθεση να δίνεις λύσεις.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here