Home Δελτία Τύπου Συνάντηση Πολιτιστικών Φορέων Στο Πλωμάρι

Συνάντηση Πολιτιστικών Φορέων Στο Πλωμάρι

473
1

Συνάντηση πολιτιστικών φορέων της περιοχής του Δήμου Πλωμαρίου, πραγματοποιείται στις 12.30 της προσεχούς Κυριακής 10 Οκτωβρίου στην αίθουσα της Λέσχης Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος, το Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας είχε και την σχετική πρωτοβουλία.

Σκοπός της συνάντησης, στην οποία εκτός από τα οργανωμένα πολιτιστικά σωματεία, έχουν κληθεί και άτομα που αναπτύσσουν πολιτιστικές δραστηριότητες και που μέχρι σήμερα δεν έχουν ενταχθεί σε κάποιο σύνολο, είναι κατ’ αρχήν η ανταλλαγή απόψεων για τους τρόπους και τις μεθόδους, με τις οποίες θα παρεμβαίνουν στον νέο Δήμο Λέσβου, προκειμένου να μην απομονωθούν και παραγκωνισθούν από το νέο κέντρο εξουσίας, που θα δημιουργηθεί, μετά την εφαρμογή του «Καλλικράτη».

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή τα περισσότερα σωματεία της περιοχής, στους εκπροσώπους των οποίων θα παρουσιάσει μια σύντομη εισήγηση ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Λέσχης Ξενοφών Μαυραγάνης και θα επακολουθήσει ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων , σχετικά με την αναγκαιότητα ή μη της προτεινόμενης συντονισμένης δράσης.

Στο μεταξύ επαναλαμβάνονται από την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου οι κινηματογραφικές Παρασκευές, με την προβολή της βραβευμένης από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου ταινίας «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου, που ήδη προτείνεται και για βραβείο Όσκαρ.

Bookmark and ShareΣτείλτε Το Θέμα Στο Profile Σας Στο Facebook

Comments Closed

1 COMMENT

  1. Μπράβο στην πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Πλωμαρίου ”Βενιαμίν ο Λέσβιος” για τη σχετική συνάντηση.

    Προσωπικά είμαι ενωτικός και πιστεύω οτι μέσα από συντονισμένες και ενωτικές πρωτοβουλίες, μπορεί να επιτευχθεί μία ανοδική πορεία για το Πλωμάρι.

    Και με τον τρόπο που εξελίσσεται ο Καλλικράτης, οι πολιτιστικοί φορείς αποκτούν ακόμη σημαντικότερο ρόλο στις εξελίξεις που αφορούν τις δράσεις που μπορεί να πραγματοποιηθούν και να οδηγήσουν το Πλωμάρι στην επιβιώση του πρώτα και στην ανάπτυξη του μετά.

    Γ.Κ.

Comments are closed.