Home Δελτία Τύπου Νέα απάντηση: Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ξενοδόχων Πλωμαρίου γνώριζε για το αρχικό...

Νέα απάντηση: Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ξενοδόχων Πλωμαρίου γνώριζε για το αρχικό κείμενο για το Προσφυγικό

805
0
Άγιος Ισίδωρος

Απάντηση στην απάντηση. Νέα απάντηση, αυτή τη φορά στην διευκρινιστική επιστολή με τίτλο «Η επιστολή για το Προσφυγικό απηχούσε στις θέσεις δυο Ξενοδόχων και όχι σύσσωμου του Συλλόγου Ξενοδόχων Πλωμαρίου», από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ξενοδόχων Πλωμαρίου, κ. Στρατή Χαλαυτή, ο οποίος είχε στείλει στο blog μας την πρώτη επιστολή με τίτλο “Οι πρόσφυγες φέρνουν την καταστροφή του τουρισμού στο νησί της Λέσβου”.

Ο κ. Χαλαυτής, διευκρινίζει για την αρχική επιστολή με τίτλο “Οι πρόσφυγες φέρνουν την καταστροφή του τουρισμού στο νησί της Λέσβου”, ότι το κείμενο της είχε γνωστοποιηθεί στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και είχαν δώσει την έγκριση τους για να δοθεί στη δημοσιότητα.

Το κείμενο της απάντησης του κ. Χαλαυτή αναφέρει τα παρακάτω:

Σαν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου ξενοδόχων Πλωμαρίου, από την ίδρυσή του, σχετικά με το δημοσίευμά σας με τίτλο :« Η επιστολή για το Προσφυγικό απηχούσε στις θέσεις δυο Ξενοδόχων και όχι σύσσωμου του Συλλόγου Ξενοδόχων Πλωμαρίου», θα ήθελα να πω τα ακόλουθα:

1.Το σχετικό έγγραφο περί ου ο λόγος, είχε δοθεί πριν την δημοσίευσή του, σε όλα τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου μας και δεν υπήρξε καμία διαφωνία.

2.Δεν γνωρίζω εάν ο σύλλογός μας είναι μέλος του « φορέα …» .Το διοικητικό μας συμβούλιο, ποτέ δεν έχει λάβει σχετική απόφαση, ούτε ο ταμίας ποτέ κατέβαλε κάποια συνδρομή.

3. Στον κ. Γ. Χαλδέζο θα ήθελα να πω και θα του το πω και προφορικά βέβαια γιατί είναι ασύνηθες να επικοινωνούμε δια μέσου της ιστοσελίδας σας, ότι μπορεί αν επιθυμεί, σαν ξενοδόχος, να γίνει μέλος του συλλόγου μας και να βοηθήσει με την δυναμική του.

Η ομοψυχία στη δράση όμως που επαγγέλλεται , δεν υλοποιείται με διχαστικά δημοσιεύματα αυτού του τύπου. Εξ ‘ άλλου το δημοσίευμα ούτε τον αφορούσε, ούτε τον έθιγε και ίσως κακώς του κοινοποιήθηκε. Μπορώ να πω μάλιστα ότι υποστηρίζει και τα συμφέροντα του σαν ξενοδόχου.
Αποδέκτες ήταν οι υπαίτιοι, της ανεξέλεγκτης ροής προσφύγων δια μέσου της Λέσβου και οι αρνητικές συνέπειες που θα έχει το φαινόμενο αυτό στον τουρισμό.

Με εκτίμηση
ΣΤΡΑΤΗΣ ΧΑΛΑΥΤΗΣ

Διαβάστε επίσης:

Σύλλογος Ξενοδόχων Πλωμαρίου: Οι πρόσφυγες φέρνουν την καταστροφή του τουρισμού στη Λέσβο

Η Επιστολή για το Προσφυγικό απηχούσε στις θέσεις δυο Ξενοδόχων και όχι σύσωμου του Συλλόγου Ξενοδόχων Πλωμαρίου

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here