Home Αστυνομικό Δελτίο Κουκουλοφόροι διαρρήκτες με την απειλή μαχαιριού λύστεψαν 25χρονη στη Βρίσα

Κουκουλοφόροι διαρρήκτες με την απειλή μαχαιριού λύστεψαν 25χρονη στη Βρίσα

540
0

Το μπαράζ ληστειών και διαρρήξεων συνεχίζεται, σε πολλές περιοχές της Λέσβου. Σήμερα από την αστυνομία πληροφορηθήκαμε για περίπτωση ληστείας σε οικία 25χρονης στη γειτονική μας Βρίσα.

Μεγάλο μέρος των κρουσμάτων, έχουν καταγραφεί στο νότιο τμήμα της Λέσβου, δηλαδή Πλωμάρι, Γέρα, Αγιάσο και Πολιχνίτο.

Οι βουλευτές Λέσβου θα πρέπει να δουν ζεστά και εκτάκτως το θέμα, διότι έχουν γίνει υπερβολικά πολλά περιστατικά σε όλη τη Λέσβο και θα πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες για την διαφαινόμενη κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων, ασχέτων αν ψηφίσαν κάποιοι εξ αυτών τα παλιά και νέα μνημόνια. Αν αυτό τους δένει τα χέρια, ας παραιτηθούν…

Αναλυτικά το αστυνομικό δελτίο αναφέρει τα εξής:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για περιστατικό ληστείας σε βάρος 25χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα στη Βρίσα της Λέσβου. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, χθες (04-01-2016) το μεσημέρι, τρεις άνδρες αγνώστων στοιχείων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μπήκαν στην οικία της 25χρονης και την ακινητοποίησαν, με την απειλή μαχαιριού (σουγιά) και τη χρήση σωματικής βίας.

Ακολούθως, οι δράστες, αφού ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Όπως καταγγέλθηκε επίσης, άγνωστοι δράστες, πριν από ένα μήνα περίπου, είχαν εισέλθει στην ίδια οικία, παραβιάζοντας την είσοδο της και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου της Λέσβου.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here