Home Events Στις 15 Αυγούστου στο Island ο Μενιδιάτης παίρνει τη σκυτάλη από τον...

Στις 15 Αυγούστου στο Island ο Μενιδιάτης παίρνει τη σκυτάλη από τον Καλίδη

935
8

Μετά την επιτυχημένη συναυλία του Πάνου Καλίδη, ο Χρήστος Μενιδιάτης έρχεται στο Πλωμάρι για μια και μοναδική live εμφάνιση μαζί με τη δεκαμελή του ορχήστρα στο Island Club. Το γλέντι αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σάββατο 15 Αυγούστου o Χρήστος Μενιδιάτης Live στο Island Club

Print

Facebook comments:

8 COMMENTS

  1. Προς το site: ας μην μας το παρουσιάζετε τουλάχιστον σαν μέγα πολιτιστικό γεγονός.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
    Αλλο οι συναυλίες και οι εκδηλώσεις πολιτιστικών και άλλων καλλιτεχνικών φορέων, με όλων των ειδών τις μουσικές και δρώμενα, και άλλο αυτό που συμβαίνει με το συγκεκριμένο “μαγαζί”, με το μισό Πλωμάρι να διασκεδάζει και το άλλο μισό να δυσανασχετεί και να μην κλείνει μάτι από την μέχρι πρωίας ηχορύπανση. Χώρια που η κατάσταση γίνεται άκρως επικίνδυνη με τους μεθυσμένους που γυρνάνε οδηγώντας. Και ανάμεσά τους πολλά, μα πάρα πολλά παιδιά, με ή χωρίς ,την συγκατάθεση των γονιών τους (προπέρσι το καλοκαίρι, θυμηθείτε, με λίγες μέρες διαφορά , μετά από τέτοιες “διασκεδάσεις” κοντέψαμε να θρηνήσουμε δυο νέους συμπολίτες μας ).

    Και πού είναι τα “οργανα της τάξης” σε όλο αυτό το “πανηγύρι”;
    Δίνουν αβέρτα κλήσεις για “παράνομο παρκάρισμα” (τη στιγμή που δεν υπάρχουν επαρκείς χώροι στάθμευσης), ή για το κράνος – και πολύ καλά κάνουν γιαυτό, πλην όμως, την ίδια ώρα που όλα ανεξαιρέτως αυτά τα ίδια τα “οργανα” του Πλωμαρίου κυκλοφορούν προκλητικά χωρίς κράνος, και έχουν συχνά πάνω στο μηχανάκι και τα ίδια τους τα παιδιά χωρίς…
    Πού είναι η επιτήρηση για το αν φεύγουν απ το ΙSLAND (και το κάθε island) οι ορδές των μεθυσμένων ή για τα ποτάμια αλκοόλ που καταναλώνουν ανεξέλεκτα τα ανήλικα;

    Δεν έχω τίποτα με το συγκεκριμένο μαγαζί. Έχω με όλα τα μαγαζιά αυτού του είδους.
    Αλλά δεν θα ασχολιόμουν με αυτό τώρα, αν δεν έβλεπα την τόση προβολή του μέσω του plomarinews.
    Και επειδή το συγκεκριμένο site προβάλλει προς τα έξω ένα προφίλ λίγο “ψαγμένο”, δημιουργεί μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ.
    Αν είναι να το κάνει για διαφημιστικούς λόγους για να έχει κάποια έσοδα, που σίγουρα χρειάζονται, οφείλει πιστεύω να το ξεκαθαρίζει π.χ. με μια σαφή ένδειξη : “ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ” ή να το βάζει στην πλαϊνή ειδική στήλη. Αλλιώς, πραγματικά υποβιβάζει την όλη προσπάθειά του σαν site. Και δεν μιλάω φυσικά για το είδος της μουσικής που διαφημίζει (γούστα είναι αυτά), αλλά μιλάω για το όλο πακέτο.
    Και άλλα Πλωμαρίτικα μαγαζιά κάνουν ένα σωρό εκδηλώσεις και φέρνουν πραγματικά αξιόλογους μουσικούς (π.χ. στις ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, στον Πλάτανο, στη Μελίντα κ.λ.π.) αλλά δεν έτυχαν τέτοιας προβολής και συνεχούς αναφοράς .
    Λίγο ξεκαθάρισμα λοιπόν.
    Και μην ξεχνάμε πως κάποιοι έξω από το νησί ενημερώνονται αναγκαστικά για το τι συμβαίνει στο Πλωμάρι μέσω του plomarinews. Έ, μην δίνουμε και την εντύπωση πως η κουλτούρα του Πλωμαρίου είναι Καλίδης- Μενιδιάτης μέχρι πρωίας και άγιος ο Θεός…
    ………………………………………………………
    Υ.Γ. Για τον Καλίδη ενημερωθήκαμε πλήρως πριν, και κυρίως μετά, με πλήρη περιγραφή , φωτογραφικό υλικό και βίντεο του υπερθεάματος. Για το υπέροχο θεατρικό των “άτακτων παίδων” του Πλωμαρίου που είχε καταπληκτική επιτυχία, γέμισε το Πολύκεντρο και ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, που ακούστηκε σε όλο το νησί, και που άξιζε να αναφερθεί το site και εκ των υστέρων στην επιτυχία αυτή, αν και σας ζητήθηκε να γραφεί κάτι μετά την παράσταση, το θεωρήσατε too much…..
    Παρεπιπτόντως και η χτεσινή , αλλά και η σημερινή-με τα δικά μας τα παιδιά, τους Huge Black Garbage Bag- εκδήλωση στην Αγιάσο (η ρίζα στην μπρίζα), με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, αξίζουν και αυτές ένα μεθεόρτιο αρθράκι με μια πλήρη ανταπόκριση- να δει ο κόσμος και κάτι “άλλο”, μιας και είναι ένα νέο φεστιβάλ (2η χρονιά) τόσο πετυχημένο και αξιόλογο που έχει ακουστεί όχι μόνο σε όλο το νησί, αλλά στο πανελλήνιο. Καλά είναι να δίνονται ανταποκρίσεις από τέτοια αξιόλογα συμβάντα και να επιβραβεύονται τέτοιες προσπάθειες. Έτσι ενημερώνεις, έτσι χτίζεις κουλτούρα, έτσι βάζεις το λιθαράκι σου στην πρόοδο αυτού του τόπου………

  2. Φίλε οκ το μόνο που θέλω να μάθω τον αριθμό του δωματίου σου στο Γηροκομείου να σου στείλω λουλούδια όπως κάνω σε κάθε νεκροθάφτη του Πλωμαρίου

  3. … ώ !!! με τάπωσες τώρα not o.k.
    Συμμετέχω και γω σε γλέντια τρικούβερτα… μη νομίζεις!!!!! αλλά ίσως λίγο αλλιώτικα. Δεν είναι εκεί το θέμα.
    Στο site απευθύνομαι εξάλλου και στο προφίλ του και μάλιστα για τα πολύ συγκεκριμένα που αναφέρω.
    Και δεν έχει και πολύ σημασία μάλλον τελικά…
    Ο νοών νοείτο.
    Όσο για τις ενημερώσεις, π.χ. για το θεατρικό, ναι, στάλθηκε ενημέρωση με υλικό και φωτό όπως και στο Εμπρός και στο lesvosnews που αφιέρωσαν περιεκτικότατο άρθρο με συγχαρητήρια και επαίνους στα πλωμαριτάκια που συμμετείχαν. Απλά το αναφέρω. Τέλος.

  4. Επειδή Ο.Κ. έχεις θέσεις πολλά στα σχόλια που έχεις γράψει θα προτιμούσα να τα κουβεντιάσουμε από κοντά, αλλά έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να έγινε κάποιο λάθος με το e-mail για το θεατρικό που λες ή να το ξέχασα ή να μπερδεύτηκε ανάμεσα στα πολλά μηνύματα που έρχονται; Πιστεύεις ότι έχω λόγους να μη κάνω μια τέτοια δημοσίευση; Εγώ θα κάνω τώρα μια δημοσίευση για το θεατρικό, αλλά μου δίνεις την εντύπωση ότι βγάζεις λίγη χολή εναντίον μου.

  5. Καμμία τέτοια πρόθεση χολής.
    Καθαρές και ξάστερες και συγκεκριμένες οι ενστάσεις που έχω στο όλο θέμα.
    Και φυσικά και το σκέφτηκα πως κάπου θα παράπεσε το μήνυμα για το θεατρικό (με το οποίο σημειωτέον ουδεμία ανάμειξη είχα, απλά το παρακολούθησα κι εγώ και άκουσα μετά να κυκλοφορούν παραπονάκια πως δεν προβλήθηκε η επιτυχία του από το site του Πλωμαρίου). Όπως όμως ποτέ δεν θα ξεχνιόταν και δεν θα παράπεφτε ένα ρεπορτάζ για το σούπερ-μαγαζί-νησί όπου το χρήμα ρέει άφθονο μαζί με τις σαμπάνιες και τα λουλουδικά.

  6. Δεν θα ήθελα να κουβεντιάσω εδώ το θέμα, αλλά επειδή Ο.Κ. ρώτησες για άλλα μαγαζιά, το λόγο που δεν προβάλουμε τις εκδηλώσεις που κάνουν, γιατί δεν αναρωτιέσαι πρώτα αν τα τάδε μαγαζιά έδειξαν ενδιαφέρον να στηρίξουν την προσπάθεια μας ζητώντας να προβληθούν μέσω του blog; Κάποια μαγαζιά ούτε καν μπήκαν στον κόπο να στείλουν τις αφίσες των εκδηλώσεων τους. Σε μερικές περιπτώσεις όταν κάποιοι σύλλογοι αθλητικοί και πολιτιστικοί που προβάλουμε ΔΩΡΕΑΝ τις εκδηλώσεις τους εδώ και χρόνια, όταν τους ζήτησα τουλάχιστον να αναφέρουν το Plomarinews ως “ΧΟΡΗΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ” στις αφίσες, κάποιος μου ζήτησε 100 ευρώ και κάποιος άλλος μου είπε εσύ τι θα μας προσφέρεις;;; Πολλοί και πολλές εδώ στο Πλωμάρι βγάζετε εύκολα ένα συμπέρασμα και το δένετε σχοινί κορδόνι.
    Υπάρχουν και επιχειρήσεις που μας ζήτησαν να κάνουμε ιστοσελίδες με υπερτιμολόγηση και επειδή εγώ δε το δέχτηκα, έχασα τις δουλειές, οπότε πριν πεις ότι πεις καλό θα είναι να σκέφτεσαι νωρίτερα ή κουβέντιασε το μαζί μου. Έχεις συσσωρευμένο αρνητισμό απέναντι μου και νομίζω είναι άδικο. Και αναρωτιέμαι αν αυτό πηγάζει από το ότι εγώ δεν έκανα κάποια αναφορά στο θεατρικό ή για κάποιο άλλο λόγο.

  7. Τελικά,πολύ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ οι Πλωμαρίτες.Τίποτα δεν είναι τυχαίο………….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here