Home Επιστολές Διαμαρτυρία πολίτη, η Περιφέρεια Β. Αιγαίου δεν απάντησε σε ερωτήσεις για την...

Διαμαρτυρία πολίτη, η Περιφέρεια Β. Αιγαίου δεν απάντησε σε ερωτήσεις για την παράκαμψη της Λαγγάδας

751
1

Την παρακάτω επιστολή λάβαμε από τον συμπολίτη μας, κ. Απόστολο Σαμαρά, σχετικά με δυο συστημένες επιστολές που είχε στείλει στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σχετικά με την καθυστέρηση στο έργο της παράκαμψης της Λαγγάδας. Την δημοσιεύουμε αυτούσια.

Σωστά δεν πήρα απάντηση
Απέστειλα δυο συστημένα γράμματα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη, με τα οποία ζητούσα να μάθω “Γιατί καθηστερεί η εκτέλεση παράκαμψης της Λαγκάδας, στο ενδιάμεσο της διαδρομής Παπάδου-Πλωμαρίου, αφού έχουν τελειώσει όλα τα προαπαιτούμενα. Δεν πήρα απάντηση σε κανένα απ’ αυτά. Κατάλαβα ότι με έχουν γραμμένο, όπως έχουν γραμμένους όλους τους Πλωμαρίτες και τους θυμούνται μόνο όταν έχουμε εκλογές, Σωστά λοιπόν δεν πήρα απάντηση, αφού αργούν οι εκλογές που τότε έχουμε παρακλήσεις, υποκλίσεις, αποστολή επιστολών, γεμάτες με ψηφοδέλτια και σταυρό προτίμησης και ένα σωρό ψεύτικες υποσχέσεις των υποψηφίων,” θα κάνω και θα δείξω και το σπουδεότερο θα έπαιρνα απάντηση και δεν θα με περιφρονούσαν.

Απόστολος Π. Σαμαράς
Συνταξιούχος Δικηγόρος

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. […] όταν η διαμαρτυρία μου καταχωρήθηκε στο διαδίκτυο(στο blog Plomari News εδώ). Πάντως εγώ γνωστοποιώ ότι δεν πρόκειται να σταματήσω […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here