Home Ενημερώσεις Άστραψε και βρόντηξε ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου για το νερό και τον βιολογικό...

Άστραψε και βρόντηξε ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου για το νερό και τον βιολογικό στο Δημοτικό Συμβούλιο

546
7

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου-Αγιάσου, κ. Μανώλης Αρμενάκας, στην κυριολεξία άστραψε και βρόντηξε για το θέμα της ποιότητας του νερού των γεωτρήσεων του Πλωμαρίου που τροφοδοτούν το δίκτυο ύδρευσης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και για τον βιολογικό καθαρισμό Πλωμαρίου που δεν λειτουργεί και απειλεί τη δημόσια υγεία.

Ο κ. Αρμενάκας όσον αφορά τις γεωτρήσεις, έθεσε το θέμα ρωτώντας και παράλληλα αμφισβητώντας τη διαδικασία που γινόταν στο παρελθόν από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, εννοώντας ότι δεν δινόντουσαν σωστά δείγματα ή τα πραγματικά αποτελέσματα από τις γεωτρήσεις και το νερό ήταν ακατάλληλο, αφήνοντας αιχμές για όσους διετέλεσαν Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι στο Παρελθόν στο Πλωμάρι.

Για τον βιολογικό είπε ότι θα έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχουν ξεκινήσει τα έργα επισκευής και αποκατάστασης της λειτουργίας του. Αυτή τι στιγμή δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα και κίνδυνος να υπάρχει, αλλά και να εισπράττονται τέλη αποχέτευσης από τους Δημότες παρανόμως.

Για το διάστημα 2006-2010 που Δήμαρχος Πλωμαρίου ήταν ο Δημήτρης Βαρβαγιάννης, ανέφερε ότι τότε είχα δοθεί περίπου 100-150 χιλιάδες ευρώ για τον βιολογικό και αναρωτιέται αν τα λεφτά χρησιμοποιήθηκαν όπως έπρεπε για την λειτουργία και τις τότε ανάγκες του. Αυτή τι στιγμή λείπουν πράγματα μέσα από το κτίριο και υπάρχει πρόβλημα στη στέγη που έχει εδώ και πολύ καιρό ρήγμα που όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει.

Απορημένος επίσης ανέφερε, πώς δεν έχει ακόμα επέμβει εισαγγελέας;

Τέλος απευθηνόμενος στην Δημοτική Αρχή είπε, εάν δεν γίνει η σωστή διαδικασία για το νερό και δεν ξεκινήσουν άμεσα τα έργα στον Βιολογικό, θα βρουν τη Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου απέναντι τους.

Facebook comments:

7 COMMENTS

  1. Ωραία,αλλά η ουσία είναι τι πρωτοβουλίες θα πάρει για τα ζητήματα, σαν υπέυθυνος πλέον αντιδήμαρχος(εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής)στην περιοχή.

  2. Ο κ. Αντιδήμαρχος σκούζει γιατί τον υποχρέωσαν να ψηφίσει τις αυξήσεις στα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης (που σε ορισμένα χωριά αγγίζουν και το 100%), με την υπόσχεση ότι θα δουλέψει άμεσα ο βιολογικός. Τώρα που τον πουλήσανε από τη Μυτιλήνη έχει εκτεθεί. Όμως είναι καθαρά θέμα απειρίας και όχι κακών προθέσεων, αφού είναι βέβαιο ότι παλεύει για το καλό του τόπου. Σε αυτόν το στίβο λοιπόν που αποφάσισε να αγωνιστεί πρώτα παίρνεις και μετά δίνεις. Πρώτα φτιάχνεις το βιολογικό και μετά αυξάνεις τα τέλη. Αλλιώς θα σε βρίζουν οι πολίτες που θα χρυσοπληρώνουν το βιολογικό που δεν λειτουργεί.

  3. Αφού ακόμα,μετά από τόσα χρόνια δεν έχε λυθεί το θέμα του βιολογικού,είναι προφανές ότι δεν υπάρχει σωτηρία για τον τόπο

  4. Αμα ειναι να παλευεις για θεματα υγειας και αποχετευσης τοτε δεν φτιαχνεις τιποτα οσο και ναπαλαιυεις .Ο σοζων αιαυτον σοθητο.

  5. Και τι που είναι αντιδήμαρχος Χο τσι Μιχν? To ΕΣΠΑ και οι “από πάνω” τα καθορίζουν όλα.Που να χτυπιέται κάτω ο κάθε αντιδήμαρχος της χώρας ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ

  6. Αν είναι να περιμένουμε το εσπα για να γίνονται σωστοί έλεγχοι και να πίνουμε κατάλληλο νερό,τότε να παμε να πέσουμε να πνιγούμε και πρώτοι από όλους ,οι της δημοτικής αρχής.
    Μάλλον πρέπει να αρχήσουν οι μηνύσεις.

  7. σσσσΙΙΙΙΓΑ ΤΑ ΜΠΑΜ!ELA RE PAIDIA MIN MIAS PIANOUN KAI KOROIDA.AMA ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ.ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΑΧΥΡΟ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ.ΑΝΤΕ ΠΙΑ!!!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here