Home Ενημερώσεις Διάρρηξη σε σπίτι Νορβηγίδας στο Πλωμάρι – Εκλάπησαν φορητοί υπολογιστές και άλλα...

Διάρρηξη σε σπίτι Νορβηγίδας στο Πλωμάρι – Εκλάπησαν φορητοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα

588
0

Εχτές Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, έγινε αντιληπτό από γείτονες ότι ένα σπίτι το οποίο ανήκει σε μια γυναίκα από τη Νορβηγία η οποία αυτή τη στιγμή λείπει στο εξωτερικό, υπέστη διάρρηξη, ειδοποιήθηκε φίλος της ιδιοκτήτριας και εκείνος με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία. Το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή λίγο πιο πάνω από το κέντρο υγείας παίρνοντας τον καινούργιο δρόμο που βρίσκεται δίπλα.

Η ιδιοκτήτρια μας ενημέρωσε ότι σε πρώτη φάση, διαπιστώθηκε ότι εκλάπησαν μια τηλεόραση και δυο φορητοί υπολογιστές στους οποίους είχε όλη τη δουλειά της και στιγμές από όλη της τη ζωή. Ο διαρρήκτης ή οι διαρρήκτες πήδησαν τον φράχτη και μπήκαν στο σπίτι σπάζοντας το παράθυρο του μπάνιου, που βρίσκεται στη πίσω πλευρά του κτηρίου. Επίσης παραπονέθηκε ότι στο σημείο δεν υπάρχει επαρκής δημοτικός φωτισμός και ανησυχεί για την κατάσταση που επικρατεί, διότι γνωρίζει ότι έχουν γίνει και άλλες διαρρήξεις στο παρελθόν στην περιοχή μας.

Από το αστυνομικό τμήμα Πλωμαρίου, την ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να έρθει η ίδια για να αναφέρει το περιστατικό και αν θέλει να καταθέσει μήνυση, κάτι που όπως μας είπε είναι αδύνατον να συμβεί πριν τα τέλη Μαρτίου, όπου τότε θα μπορέσει να διαπιστώσει αν έχουν κλαπεί και άλλα αντικείμενα από το σπίτι.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here