Home Ενημερώσεις Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των αιρετών της Λέσβου και του νέου Δημάρχου

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των αιρετών της Λέσβου και του νέου Δημάρχου

337
2

Από το Lesvospost.com Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 25 Αυγούστου , η τελετή ορκωμοσίας του Δήμαρχου Σπύρου Γαληνού, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Συμβουλίων Τοπικών Κοινοτήτων, παρουσία φορέων, αρχών και πλήθους κόσμου.

Την τελετή της ορκωμοσίας της Δημοτικής Αρχής Λέσβου τέλεσαν εκπρόσωποι ιερείς του Μητροπολίτη Μυτιλήνης και Μυθημνης καθώς οι ίδιοι απουσίαζαν στην Αθήνα για την ιερά σύνοδο.

Βίντεο του Lesvospost.com

Και βίντεο του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης συμπατριώτης μας Χαράλαμπος Αθανασίου, ο βουλευτής επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τερενς Κουίκ καθώς και πλήθος επισήμων. Από την ορκωμοσία ηχηρή ήταν η απουσία του περιφερειάρχη Β.Α Νάσου Γιακαλη καθώς και των βουλευτών της Λέσβου. Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης σύσσωμες οι στρατιωτικές, αστυνομικές, πολιτικές αρχές της Λέσβου. Την τελετή παρακολούθησε και χειροκρότησε θερμά και πλήθος πολιτών της Λέσβου από όλα τα μέρη του νησιού. Στην ορκωμοσία βρέθηκε επίσης και ο πρώην βουλευτής και νυν πολιτευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες κος Γιαννελης. Χαιρετισμό προς την νέα δημοτική Αρχή απηύθυνε ο απερχόμενος δήμαρχος κ Βουνατσος, Ο νέος δήμαρχος κ Γαληνός όρκισε πολιτικά τους αριστερούς εκλεγμένους και τον κ Κουρζτη.

Στην συνέχεια μετά την ορκωμοσία οι πολυπληθέστατοι ορκισθέντες αιρετοί υπέγραψαν το πρακτικό της ορκωμοσίας τους.

Στην ομιλία του ο νέος δήμαρχος Λέσβου τόνισε χαρακτηριστικά: ” Είμαστε έτοιμοι ως νέα δημοτική αρχή, ενισχυμένη με νέα Μέλη πρόθυμα να συνδράμουν σε αυτό τον αγώνα με τη βοήθεια και την εμπειρία των παλιών του μελών, για τη σκληρή δουλειά που απαιτεί η νέα αυτή περίοδος. Σήμερα, λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι, δίνουμε ξανά τα χέρια, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και, αποφασισμένοι να νικήσουμε το τέρας που λέγεται Καλλικράτης… Στην ομιλία του αναφέρθηκε και στον πατερά του Μίμη που ήταν παλιά δήμαρχος Μυτιλήνης αλλά και στην μητέρα του που του έδωσε την ευχή της πριν την ορκωμοσία. Έστειλε μήνυμα προς τους πάντες και κυρίως στους «ανόητους» όπως είπε που από την αρχή της εκλογής του τον λασπολογούν με κάθε μέσο. Και κατέληξε με ένα μικρό απόσπασμα από τον προγραμματισμό που έχει είδη καταρτίσει.

Πηγή: www.lesvospost.com

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Οι ίδιες φάτσες,οι ίδιες μουτσούνες.Πολιτικοί παλαιάς κοπής που δεν πρόσφεραν τίποτα στον τόπο και ούτε πρόκειται να προσφέρουν .Δυστυχώς μια απ τα ίδια. Θα βολευτούν πάλι οι παρατρεχάμενοί τους;;; Οψόμεθα…

  2. Ως πλωμαρίτες οφείλουμε να πιστέψουμε στο πρόσωπο του Μανώλη,είτε υπάρχει ιδεολογική σύμπνοια είτε όχι.Οφείλουμε για το συμφέρον του τόπου μας να μαστε ενωμένοι χωρίς αντιπαραθέσεις και έχθρες.Τώρα,περισσότερο από ποτέ πρέπει τουλάχιστον να το προσπαθήσουμε πριν είναι αργά…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here