Home Ενημερώσεις Θα λειτουργεί από 1η Σεπτεμβρίου 2014 το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στο Πλωμάρι

Θα λειτουργεί από 1η Σεπτεμβρίου 2014 το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στο Πλωμάρι

313
0

Σήμερα Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014, στο γραφείο της παλιάς ΔΟΥ Πλωμαρίου στο παλιό δημαρχιακό μέγαρο, τεχνικοί εγκατέστησαν υπολογιστές, εκτυπωτές και έστησαν την απαραίτητη καλωδίωση, για να λειτουργήσει εκεί το νέο γραφείο του ΓΕΦ – Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων, που ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τη ΔΟΥ σε ένα ποσοστό, για τις ανάγκες των φορολογουμένων πολιτών του Πλωμαρίου και των χωριών μας.

Θυμίζουμε ότι από τον Ιανουάριο του 2012, είχε δημοσιευτεί σε φύλο της εφημερίδας της κυβερνήσεως η δημιουργία των ΓΕΦ και ζητήθηκε από τους δήμους της χώρας να ενημερώσουν, αν μπορούν να διαθέσουν δωρεάν χώρο για τη στέγαση. Ο Δήμος Λέσβου σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάρει την απόφαση αλλά δεν την υλοποιούσε. Τελικά σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι το ΓΕΦ στο Πλωμάρι θα λειτουργήσει από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 με δωρεάν παραχώρηση του γραφείου και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού από την Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Βουνάτσου.

Προς το παρόν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο γραφείο θα εργάζεται ένας υπάλληλος, με προοπτική να έρθει ακόμα ένας στο μέλλον.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here