Home Ενημερώσεις Επίθεση από hackers στο blog μας

Επίθεση από hackers στο blog μας

609
2

Σήμερα θα διαπιστώσατε ότι για πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας το παρόν blog αλλά και το Plomari City δεν ήταν διαθέσιμα λόγω επίθεσης από αγνώστους που με τη μέθοδο του hacking έσπασαν τους κωδικούς και αλλάξαν την αρχικές σελίδες. Ίσως σε κάποιους δεν αρέσουν αυτά που γράφουμε όλοι εδώ, γιατί το blog ανήκει σε όλους εσάς, που συμμετέχετε είτε σχολιάζοντας είτε απλά διαβάζοντας τις αναρτήσεις.

Χτες με αφορμή μια επιστολή μου στο blog Troktiko, με αφορμή το γλέντι που είχε στηθεί στο Θωρηκτό Αβέρωφ, έλαβα ένα τηλεφώνημα-πρόσκληση από την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του Γιώργου Παπαδάκη που προβάλετε στον Ant1, για να παρευρεθώ και να μιλήσω σχετικά με το θέμα.

Η επιστολή δεν δημοσιεύτηκε στο παρόν blog για αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών της κίνησης αυτής. Την επιστολή μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ και αύριο θα δημοσιευτεί και στην εφημερίδα Εμπρός. Φεύγοντας από το studio της εκπομπής, έλαβα ένα τηλεφώνημα από κάποιον φίλο μου επίσης bloger, ότι τα site μου δέχτηκαν επίθεση από hackers. Και αναρωτήθηκα αν είναι τυχαίο ή όχι ότι η επίθεση έγινε την ίδια μέρα.

Ελπίζουμε στην κατανόηση σας για την ταλαιπωρία.

Bookmark and Share Στείλτε Το Θέμα Στο Profil Σας Στο Facebook

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. ….στο blog μας…

    Ένα μπλοκ που δεν αποκλείει καμία άποψη ,που δεν διαγράφει κανένα

    σχόλιο, που σέβεται τους αναγνώστες και τους φίλους του είναι άδικο να

    δέχεται ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟ.

    Ειδικά όταν ο διαχειριστής του είναι ένα νέος άνθρωπος με διακριτική

    συμπεριφορά.

    Αν η γνώμη κι η άποψη μας τορπιλίζεται, τότε τορπιλίζεται η ζωή μας.

  2. Είναι ή δεν είναι τυχαίο το σίγουρο είναι ότι και τα δύο γεγονότα είναι απαράδεκτα: Φτηνά γλέντια και μουσικές σε ένα ιστορικό πλοίο από τη μια και επίθεση από (μουσουλμάνους?) χάκερ σε μια ιστοσελίδα μιας πόλης ενός ακριτικού νησιού, από την άλλη…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here