Home Άρθρα Πρόσκληση-Πρόκληση στους υποψηφίους εκ Πλωμαρίου για δέσμευση σχετικά με το πρόγραμμα τους

Πρόσκληση-Πρόκληση στους υποψηφίους εκ Πλωμαρίου για δέσμευση σχετικά με το πρόγραμμα τους

658
5

Επειδή στο παρελθόν έχουμε πέσει θύματα ως ψηφοφόροι, λόγω των υποσχέσεων που δεν τηρήθηκαν από τους εκλεγέντες Δημάρχους, Νομάρχες, Περιφερειάρχες και συμβούλους, το blog πρωτοπορεί και προσκαλεί-προκαλεί όλους τους υποψηφίους από το Πλωμάρι για κοινή ή μεμονωμένη συνέντευξη, στην οποία θα θέσουν το πρόγραμμα τους για το Πλωμάρι και το τι έργα υπόσχονται ότι θα κάνουν αν εκλεγούν.

Ακολουθεί μια δύσκολη πενταετία, τα προβλήματα παραμένουν άλυτα και ας έχουν περάσει τρεις διαφορετικές δημοτικές αρχές. Προβλήματα όπως ο βιολογικός, η παράνομη αναμετάδοση των καναλιών, η εγκατάλειψη που βιώνουμε από το “κράτος” της Μυτιλήνης, η προβληματική συγκομιδή και αποκομιδή των σκουπιδιών και πολλά άλλα μικρά και μεγάλα προβλήματα. Υπάρχουν φυσικά και τα έργα όπως οι δρόμοι Μεγαλοχωρίου-Αγιάσου, Πλωμαρίου-Βατερών, Παπάδου-Πλωμαρίου, καθώς και η δημιουργία πύλης εισόδου, που ακόμα είναι αμφίβολο τι μπορεί να γίνει με όλα αυτά. Ένα ακόμα σοβαρό θέμα που απασχολεί τους κατοίκους του Πλωμαρίου, είναι και τα χρήματα που φεύγουν στη Μυτιλήνη και ενώ ένα μεγάλο μέρος τους χαρακτηρίζονται ως ανταποδοτικά, δεν γίνεται τίποτα στην περιοχή μας. Επίσης, ας μας πει, τι θα κάνει η νέα δημοτική αρχή με τα χρήματα του σχεδίου πόλεως; Τι θα κάνει με τη δημοτική περιουσία; Τι θα κάνει με τα λεφτά από τα κληροδοτήματα που είναι υπέρ σχολών Πλωμαρίου, αλλά πάνε και αυτά στη Μυτιλήνη;;;

Επειδή τα γραπτά μένουν, όπως και τα βίντεο, ας δούμε λοιπόν πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Θα έχουμε σε βίντεο τις υποσχέσεις του κάθε πιθανού μελλοντικού αιρετού άρχοντα και θα μπορούμε στο μέλλον να συγκρίνουμε και να κρίνουμε, τι από όλα αυτά που είπε, τελικά έπραξε και τι από αυτά δεν ήταν εφικτό να κάνει και κακώς τα είχε υποσχεθεί.

Φυσικά η πρόταση αυτή, αφορά και τους επικεφαλής όλων των συνδυασμών.

Περιμένουμε λοιπόν.

E-mail επικοινωνίας: info@plomarinews.gr

Facebook comments:

5 COMMENTS

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ..ΠΗΞΑΜΕ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ-ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥΣ ..

  2. Έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι στιγμής, τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι από το Πλωμάρι και δυο επικεφαλής συνδυασμών.

  3. Κάποιοι υποψήφιοι, σε κάποιο καφενέ, είπαν ότι δεν θα υπογράψουμε και συμβόλαιο… Το δούλεμα κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει.

  4. Ούτε και παραίτησης θα δούμε αν και όταν χρειαστεί και αυτό το έχουμε δη και πρόσφατα τότε τι?γλάστρες έχουμε πολλές…είναι πολλα τα λεφτά εεε λάθος η μίζες και η μεγαλομανια τις εξουσιας ΔΗΜΗΤΡΗ δηλαδή λόγια παχιά εκ του ασφαλούς για να κνουμι τσ κολ μασ. Μπορουμε να μαθουμε και τα ονοματα ..οσον τελικα δεν θα τα πουν μπρωστα σε μια καμερα?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here