Home Ενημερώσεις Βίντεο από την φωτιά στη θέση “Μονογενή” κοντά στο Μεγαλοχώρι όπου κάηκαν...

Βίντεο από την φωτιά στη θέση “Μονογενή” κοντά στο Μεγαλοχώρι όπου κάηκαν 6 στρέμματα

481
0

Η κάμερα του Plomarinews.gr βρέθηκε στη αγροτική και δασική περιοχή “Μονογενή”, που βρίσκεται κοντά στο Μεγαλοχώρι, όπου προχτές ξέσπασε φωτιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Σημαντική βοήθεια παρείχαν στην κατάσβεση της φωτιάς και οι εθελοντές πυροσβέστες από το Πλωμάρι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής, κάηκαν 6 στρέμματα δασικής έκτασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα φωτιά ξέσπασε και σε δυο ακόμα σημεία στη Λέσβο.

Κάτω από το βίντεο ακολουθεί η ανακοίνωση της πυροσβεστικής

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πυροσβεστικής για τις τρεις φωτιές:

Φωτιές σε αγροτικές περιοχές της Λέσβου-Προσοχή στο κάψιμο κλαδιών – 3 φωτιές στην Λέσβο-1 στο Πλωμάρι και 2 στην Καλλονή.

Πλωμάρι- Μεγαλοχώρι

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο Μεγαλοχώρι Πλωμαριου Λέσβου από άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής. Από την πυρκαγιά κάηκαν 6 στρέμματα δασικής έκτασης. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 25 άνδρες της Π.Υ Μυτιλήνης, 11 του ΠΥΡΚΟΥ Πλωμαριου και του ΠΚ Αγιάσου, καθώς και 5 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Το συμβάν ξεκίνησε στις 14:15, ενώ αργά το βραδύ είχε σβηστεί το μεγαλύτερο μέρος. Στο σημείο παρέμειναν δυνάμεις για φύλαξη.

Καλλονή- Βατουσα Λέσβου

Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή στην περιοχή της Βατουσας της δημοτικής ενότητας Καλλονής. Από την φωτιά κάηκαν 2 στρ. αγροτοδασικης έκτασης. Στην κατάσβεση πήραν μέρος 2 άνδρες με ένα όχημα από το Π.Κ Καλλονής. Η φωτιά ξέσπασε στις 21:30 της 31-03 και κατασβέστηκε πλήρως στις 00:10 την επόμενη μέρα.

Καλλονή- Παρακοιλα Λέσβου

Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή των Παρακοιλων της Δημοτικής ενότητας Καλλονής. Από την φωτιά κάηκε 1 στρ. με πευκοβελόνες σε δάσος. Στην κατάσβεση πήραν μέρος 3 οχήματα της Π.Υ Μυτιλήνης με 8 άνδρες. Η φωτιά ξεκίνησε στις 00:15 τα μεσάνυχτα. Ενώ ακόμα υπάρχουν μικρο εστίες.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here