Home Ενημερώσεις Μεγάλη Λαϊκή Συνέλευση στην Καλλονή κατά του Καλλικράτη, αναμένονται κινήτοποιήσεις(Βίντεο)

Μεγάλη Λαϊκή Συνέλευση στην Καλλονή κατά του Καλλικράτη, αναμένονται κινήτοποιήσεις(Βίντεο)

890
24

eleutheriou-proedroiΜε την παρουσία πολλών πολιτών από την Καλλονή, αλλά και από περιοχές κυρίως του βορείου τμήματος του νησιού, πραγματοποιήθηκε εχτές Σάββατο 15 Μαρτίου, η ανοιχτή λαϊκή συνέλευση στο Δημοτικό Θέατρο της Καλλονής. Η συνέλευση έγινε με πρωτοβουλία του Δικτύου Προέδρων Δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων Λέσβου.

Ο βασικός λόγος που έγινε η συνέλευση, ήταν η μη διάσπαση του Δήμου Λέσβου από την κυβέρνηση και η κατάθεση προτάσεων για δράσεις και αντιδράσεις από εδώ και στο εξής.

Να τονίσουμε ότι απόντες ήταν όλοι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι εκ Πλωμαρίου και της Δημοτικής και της αντιπολίτευσης. Δυναμική παρουσία με σημαντικές παρεμβάσεις, είχε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Καλλονής, κ. Θανάσης Ελευθερίου, ενώ συμμετείχαν και πρόεδροι από άλλες δημοτικές ενότητες άλλων περιοχών του νησιού μας και ξαναλέμε ότι κανένας από το συμβούλιο Πλωμαρίου δεν έδωσε το παρόν ούτε η πρόεδρος ούτε κάποιος σύμβουλος.

Λόγω του ότι ήταν απών όλοι οι Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι εκ Πλωμαρίου και εφόσον άνθρωποι του blog βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν τη συνέλευση, πήραμε την πρωτοβουλία να ζητήσουμε να γίνει και μια αντίστοιχη συνέλευση στο Πλωμάρι με την παρουσία μελών του Δικτύου.

Συζητήθηκαν και κατατέθηκαν πολλές προτάσεις. Αντί της αποχής προτάθηκε η “ενεργή αποχή”, δηλαδή η πρόταση που είναι πιο κοντά στη λογική και των κατοίκων του Πλωμαρίου, η οποία είχε συζητηθεί και το 2010, δηλαδή η δημιουργία ενός συνδυασμού που θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές και θα στελεχωθεί με υποψήφιους από όλο το νησί και κατά κύριο λόγο από την ύπαιθρο, με ξεκάθαρο στόχο τη διάσπαση του δήμου Λέσβου. Φανταστείτε έναν πραγματικά ανεξάρτητο συνδυασμό με υποψηφιότητες από Πλωμάρι, Καλλονή, Γέρα, Ερεσό, Μόλυβο, Πέτρα, Σίγρι και από άλλες περιοχές.

Αρκετοί πολίτες, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην δήμαρχοι και νυν πρόεδροι, έδωσαν στον κόσμο να καταλάβει, ότι το πρόβλημα είναι πολιτικό και έρχεται από ψηλά και είναι φυσικά ευθύνη της κυβέρνησης η μη διάσπαση του Δήμου Λέσβου.

Τις επόμενες ημέρες θα πληροφορηθούμε, για το πότε θα συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο, τα θέματα που θα φέρει η Συνέλευση και το Δίκτυο, όπου θα χρειαστεί να δώσουμε όλοι δυναμικό παρόν.

Από την επιτροπή που συγκροτήθηκε από τη συνέλευση αυτή, συντάχθηκε Δελτίο τύπου, το οποίο εξηγεί τα όσα έγιναν αλλά και τα όσα αποφασίστηκαν:

eleutheriou-eleutheriouΜε αφορμή λοιπόν τη συνέχιση του ενός Δήμου στο νησί, οι πολίτες της Λέσβου θέλουν να κινητοποιηθούν, μήπως και την ύστατη ώρα ο Δήμος σπάσει, κάνοντας ότι περισσότερο μπορούν. Βέβαια ακόμα κι αν συνεχίσει ως έχει, έχουν προγραμματιστεί ορισμένες κινήσεις, όμως ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.
Στο Δημοτικό θέατρο Καλλονής όπου έγινε και η συγκέντρωση αυτή, παρευρέθησαν πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών απλοί πολίτες, πρόεδροι των τοπικών δημοτικών ενοτήτων όπου ήταν και οι συντονιστές, ο αντιδήμαρχος Καλλονής κ.Ζαφειρίου, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Ηλίας Κουνιαρέλλης, ο πρώην δήμαρχος Καλλονής Άρης Ελευθερίου, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι όπως και πρώην δήμαρχοι πρώην Καποδιστριακών Δήμων.
Αντίθετα, στην αίθουσα του δημοτικού θεάτρου Καλλονής, δεν παρευρέθησαν κανείς από τους τρεις βουλευτές Λέσβου, δεν παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέσβου, το επιμελητήριο Λέσβου, ο Υπουργός δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, παρά το γεγονός πως βρίσκεται στο νησί, και βεβαίως γενικότερα, καμία επίσημη πολιτική αρχή του τόπου, πέραν των λιγοστών που προαναφέρθησαν. Επίσης στην αίθουσα δεν παραβρέθηκε κανένας από τους φετινούς υποψηφίους για το χρίσμα του επόμενου δημάρχου, ωστόσο παρευρέθησαν διάσπαρτοι κάποια φετινά μέλη των συνδυασμών τους. Έτσι, για άλλη μια φορά ο κόσμος “παλεύει” μόνος του στο βούρκο.
Στην συγκέντρωση ακούστηκαν πολλές προτάσεις για το τι μέλη γενέσθαι, ωστόσο αυτή που ήταν η επικρατέστερη, ήταν να δημιουργηθεί μια παράταξη με όνομα “ΌΧΙ ένας Δήμος η Λέσβος” για την οποία θα διαβάσετε αναλυτικότερα παρακάτω.
Ωστόσο ΑΠΑΙΤΗΣΗ όλων ήταν, ο Δήμαρχος να καλέσει δημοτικό συμβούλιο με παρευρισκόμενους όλα τα πολιτικά πρόσωπα του νησιού. Απο Υπουργούς και Βουλευτές, μέχρι και προέδρους.

Τα κυρίαρχα θέματα του δημοτικού αυτού συμβουλίου θα είναι δυο:
1)Παραίτηση ΟΛΩΝ των πολιτικών φορέων του τόπου, απο τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο.
2)Οργάνωση ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ διαμαρτυρίας με την υποστήριξη του Δήμου και της Περιφέρειας. Πληροφορίες για το που, πότε και τους σκοπούς αυτής, θα συζητηθούν στο Δημοτικό συμβούλιο.
Ένα τρίτο θέμα το οποίο είχε μεγάλη δυναμική αλλά δημιουργεί παράλληλα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες είναι η αποχή.
Μετά απο αρκετή ώρα συζήτησης, “γεννήθηκε” η ιδέα της ενεργητικής αποχής, μέσα απο έναν συνδυασμό όπως προείπαμε, με υποψήφιο απο την περιφέρεια της Λέσβου.
Ο συνδυασμός αυτός θα έχει συγκεκριμένο σκοπό και δράση:
O συνδυασμός θα είναι ειδικού σκοπού, με την ονομασία “ΟΧΙ ένας Δήμος η Λέσβος” ή “ΝΑΙ στη διάσπαση” και θα έχει συγκεκριμένη πολιτική ατζέντα.
Θα είναι ένα ψηφοδέλτιο για όλη τη Λέσβο, με προσωπικότητα η οποία θα ενστερνίζεται τη συγκεκριμένη πολιτική ατζέντα, ο οποίος θα έχει ως στόχο να κάνει. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα ενημερωθείτε πάραυτα το προσεχές διάστημα.
Έτσι, τη προσεχή Δευτέρα θα κατατεθούν στο δημοτικό συμβούλιο οι προτάσεις που προείπαμε, και απο εκεί και πέρα, θα ενημερωθείτε σχετικώς για την πορεία των εξελίξεων από τα ΜΜΕ.

Ένα Βίντεο με δηλώσεις του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Καλλονής και ένα ακόμα βίντεο με αποσπάσματα από τη συνέλευση. Τα βίντεο επιμελήθηκε το Plomarinews.gr και το Lesvospost.com

Δηλώσεις του κ. Ελευθερίου

Απόσπασμα από τη Συνέλευση

Facebook comments:

24 COMMENTS

  1. Καλά θα ψηφίσουν όπως το 2010 τότε που ψήφισαν Βουνάτσο για να κάνει δημοψήφισμα… Δουλευόμαστε; Θα πάνε “όλοι αυτοί που επιθυμούν την αλλαγή του χωροταξικού να νομιμοποιήσουν το παρόν χωροταξικό”. Άντε επαναστάτες μου τώρα που εξασφαλίσατε ότι δεν θα γίνει η αλλαγή του χωροταξικού βγήκατε εκ του ασφαλούς να κάνετε την επανάσταση σας. Σαν δεν ντρεπόσαστε που ήσασταν τις προηγούμενες ημέρες και μήνες που ήταν ανοιχτό το ζήτημα; Ποιανού υποψηφίου είσαστε λαγός;

  2. Εγώ αυτό που είδα ότι ο κόσμος της Καλλονής έδωσε δυναμικό παρόν στη Λαϊκή Συνέλευση, ας αποφασίσει έστω και αργά ο λαός τι θέλει. Ας αυτο-οργανωθούμε στην Λεσβιακή περιφέρεια και ότι βγει. Το τοπικό συμβούλιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι εκ Πλωμαρίου δεν παραιτήθηκαν όπως όφειλαν μετά από την απαίτηση της λαϊκής συνέλευσης Πλωμαρίου. Που ήταν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι εχτές; Που ήταν οι βουλευτές και οι υπουργοί; Που ήταν ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης;

  3. Είναι αργά για τέτοιου είδους κινητοποιήσεις…
    Για αυτή την πενταετία η λύση είναι μια να μην γίνουν εκλογές όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού…
    Και για να μην παραμυθιαζόμαστε τα κονδύλια από την γενική κυβέρνηση θα είναι μειωμένα κατά 40% και αυτό το γνωρίζουν όλοι εκείνοι που προσδοκούν το δημαρχιακό θώκο, δικαιολογίες περί Κακοκράτη τέλος δεν δικαιούται να πει κανείς ότι δεν γνωρίζει. Όποιος είναι υποψήφιος δεν θα έχει πίστωση χρόνου γιατί με την υποψηφιότητα του είναι υπεύθυνος για την μη αλλαγή του χωροταξικού…
    Κανένας υποψήφιος δεν θα παραστεί σε τέτοιου είδους εκδήλωση Δημήτρη γιατί εφόσον είναι υποψήφιος πιστεύει στο χωροταξικό σχεδιασμό το ενός Δήμου, μετεκλογικά θα τα ρίχνει στο Καλλικράτη αλλά αυτός θα είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος…
    Το δίκτυο από όσο γνωρίζω δεν έκανε κάποια επίσημη πρόσκληση εκτός από αυτή στο ίντερνετ όπως και για την μεγαλειώδη πορεία την Τρίτη…

  4. Γιατί όμως δεν παραιτήθηκαν οι εκ Πλωμαρίου δημοτικοί σύμβουλοι του τοπικού και του κεντρικού συμβουλίου; Εσείς με την στάση σας δεν νομιμοποιήτε τον Καλλικράτη;

  5. Να παραιτηθούν τώρα όπως ο πρώην πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου για να κάνουν τους ήρωες; Τότε δεν είχαν παραιτηθεί κάποιοι όλοι κρίνονται… Η μόνη παραίτηση που ενδεχομένως να έχει σημασία θα είναι η καθολική παραίτηση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά αυτό θα έχει οδυνηρές επιπτώσεις στην οικονομία του νησιού και του κάθε τόπου ξεχωριστά, σκέψου ότι πόσες μικροεπιχειρήσεις θα αποκτήσουν προβλήματα βιωσιμότητας γιατί δεν θα μπορούν να πάρουν ένα έγγραφο από το Δήμο, είναι δίκοπο μαχαίρι δεν ξέρω αν μπορεί να εφαρμοστεί αυτή η λύση ενόψει θερινής περιόδου που από όσο λένε θα υπάρχει αύξηση τουριστικής κινήσεις…

  6. Δεν ζητήθηκε τώρα η παραίτηση σας, ζητήθηκε από τις 25 Σεπτεμβρίου του 2011 στην ανοιχτή λαϊκή συνέλευση που είχε γίνει έξω από το καφενείο Αθανασιάδειον. Δηλαδή σχεδόν πριν 3 χρόνια. Είμαστε εδώ για όσους έχουν κοντή μνήμη. Τα τελευταία τρία χρόνια, έχουν κλείσει πολλά μαγαζιά του Πλωμαρίου. Φυσικά και σας κρίνει ο λαός για τις επιλογές σας. Και που υπάρχει το συμβούλιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν λειτουργεί τίποτα στο Πλωμάρι, ούτε τα μεγάφωνα για τις ανακοινώσεις δε λειτουργούν. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε εικόνα από την λαϊκή συνέλευση όπου είχαν ζητηθεί οι παραιτήσεις των δημοτικών και τοπικών συμβούλων, τότε είχαν παραιτηθεί οι Κυριάκος Πετρέλης και Γιώργος Φωτεινός στη συνέχεια και μερικοί ακόμα και κάποιοι αναπληρωματικοί τους. Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.plomarinews.gr/?p=5877

  7. Για πες μας γ.κ.γ. τι εννοείς να μην γίνουν εκλογές; Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Εννοείς να μην ψηφίσει κανένας; Πώς μπορείς να το καταφέρεις αυτό; Θα πλακώσεις στο ξύλο όποιον πηγαίνει να ψηφίσει; Ή θα αποκλείσεις τα εκλογικά τμήματα; Τότε θα σε μπουζουριάσει η αστυνομία. Καμιά ρεαλιστική λύση έχεις να προτείνεις;

  8. Υπάρχει ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων συμβούλων αυτός είναι για το Δήμο Λέσβου οι 185 αν θυμάμαι μποϊκοτάρεις τους συνδυασμούς όλους και δεν παίρνει έγκριση από το πρωτοδικείο κανένας συνδυασμός, εκλογές χωρίς υποψηφίους συνδυασμούς δεν γίνονται.. Αντί να ερμηνεύουν το εκλογικό αποτέλεσμα θα λένε για την Λέσβο, όπως ακριβός έγινε με τα Ζωνιανά και το Βραχάσι το 2007 έγιναν εκλογές σε άλλη ημερομηνία μετά από αλλαγή χωροταξικού…

  9. jim με αυτό το τρόπο μεταφέρεις το πρόβλημα και στην Μυτιλήνη διότι το χωροταξικό δεν τους ενδιαφέρει καθόλου πίστεψέ με γελάνε κιόλας…

  10. Γ.Κ.Γ. δεν απαντάς για το θέμα των παραιτήσεων σας που ζητήθηκε πριν 3 χρόνια. Φυσικά ένα μεγάλο κομμάτι της Μυτιλήνης δεν ενδιαφέρετε να αλλάξει ο Καλλικράτης. Εμείς πρέπει να συσπειρωθούμε με τους Καλλονιάτες και άλλες περιοχές του νησιού που θίγονται από το χωροταξικό. Στην τελική δεν πάρθηκε καμία απόφαση ακόμα, μπορούμε να συζητήσουμε εμείς στο Πλωμάρι τις προτάσεις που υπάρχουν και στη συνέχεια να τις συζητήσουμε με τους υπόλοιπους, Καλλονιάτες κ.α. και τότε να καταλήξουμε τι είναι καλύτερο, πιο δημοκρατικά δε γίνεται.

  11. Φίλε ΓΚΓ μην γίνεσαι γκασμάς, τα κομματόσκυλα θα κατεβάσουν υποψηφίους χωρίς προβλήμα, όπως κατέβασαν και πριν τριάμισι χρόνια
    κι από ότι συμπεραίνω πρέπει να είσουν κι εσύ σε έναν από αυτούς

  12. Προσωπικά ήμουν από τους πρώτους που υπέγραψαν από την στιγμή που κάποιοι δεν υπέγραφαν, το κείμενο μάλιστα έλεγε οι παραιτήσεις ανακαλούνται αυτόματα σε περίπτωση μη καθολικής υπογραφής που είναι το πρόβλημα, κάποιοι επέμεναν στην παραίτηση τους, αυτό σε που βοήθησε το τόπο;
    Την Τετάρτη προκηρύσσονται οι εκλογές για για πιο χρόνο μου λες; Αυτά είναι εκ του πονηρού ρωτάω πάλι πιάνου πρόταση είναι να ύπαρξη τέτοιος συνδυασμός και ποίος θα ευνοηθεί γιατί έτσι νομιμοποιούνται οι εκλογές;
    Και σου λέω ξανά τόσο καιρό που ήταν όλοι αυτοί και γιατί αυτό γίνεται κατόπιν εορτής; Δηλαδή αν υπάρξει τέτοιος συνδυασμός υπάρχει αυτός τις Γέρας δεν νομιμοποιούνται και οι άλλοι συνδυασμοί;

  13. Η τότε Αντιπρόεδρος του τότε τοπικού συμβουλίου είχε πει δημοσίως ότι εσύ ήσουν από τους πρώτους που είπες ότι όταν έρθει η δική σου σειρά, ως αναπληρωματικός να πάρεις τη θέση αυτού που θα παραιτηθεί, δεν θα παραιτηθείς γιατί ο κόσμος σε ψήφισε και θα καλύψεις τη θέση. Έχω λάθος σ’ αυτό;

    Κοίτα Γ.Κ.Γ. ήδη στο Πλωμάρι ακούγονται τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν κάποια ψηφοδέλτια όπως του Γαληνού(Ανεξάτρητοι Έλληνες), του Γεωργούλα(Συριζα) και της Τσιριγώτη(ΚΚΕ). Την Παρασκευή είχε συγκέντρωση η χρυσή αυγή στο Πλωμάρι σε ένα μαγαζί και αυτοί ψάχνουν προφανώς υποψηφίους διότι ακούγεται ότι θα κατεβάσουν συνδυασμό για το δήμο για πρώτη φορά στο νησί μας. Σήμερα είχε ο συριζα συγκέντρωση στο Πλωμάρι για τον συνδυασμό του Γεωργούλα για να δηλωθούν υποψηφιότητες. Άρα είναι σχεδόν αδύνατο να καταφέρουμε να πείσουμε κάποιους Πλωμαρίτες να μην στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια. Ας δούμε τουλάχιστον και τις εναλλακτικές λύσεις.

  14. Καλά είχα υπογράψει πριν την Αντιπρόεδρο και μάλιστα από τους πρώτους απλά είχαμε ζητήσει να μπει όρος για καθολική παραίτηση και όπως μπήκε… Ο κάθε ένας τυχαίος που ασχολήθηκε ξαφνικά με την πολιτική μπορεί να βλέπει φαντάσματα…
    Και σε εμένα έγινε πριν λίγες ημέρες πρόταση και τους απάντησα ότι δεν μπαίνω σε κανένα συνδυασμό, ότι είναι ευθύνη τους η μη αλλαγή, δεν θα έχουν δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν λεφτά και θα λογοδοτήσουν από την πρώτη ημέρα γιατί γνωρίζουν τη πάνε να αναλάβουν…

  15. Δημήτρη και ΚΓΚ ακόμα και να μην βρεθεί κανένας υποψήφιος από την επαρχία, έχουν το δικαίωμα να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια με υποψήφιους μόνο από Μυτιλήνη και ας μην ψηφίζουν εδώ.

  16. O Alexis που ειναι;;;Αυτο το γαμ…………..κομματόσκυλο;;;;;;;;;

  17. Είναι πολλά τα άτομα το 2010 με τα χίλια ζόρια έκλεισαν συνδυασμούς…

  18. Δημήτρη πήγες σε κάποια από τις συγκεντρώσεις; Αν ναι ενημέρωσε μας αν υπήρχαν υποψηφιότητες. Το Σάββατο με ρώτησε κάποιος αν θα πάω στη συγκέντρωση του συνδυασμού του Γεωργούλα. Του απάντησα ότι δεν είδα πουθενά καμία δημοσιοποίηση και πώς να πάω απρόσκλητος. Μου απάντησε ότι του είπαν ότι μπορούν να πάνε μόνο Συριζαίοι. Κατά τα άλλα και αυτοί ανεξάρτητοι δηλώνουν. Τι να πω!

  19. Και στην τελική αν θέλουν εκλογές ας ακολουθήσουν την στάση που είχαν στην Κρήτη παράλληλες εκλογές με άλλο χωροταξικό…
    Αλλά τη λέω ποίος έχει τα κότσια…

  20. Καλή ιδέα οι παράλληλες εκλογές. Να υπάρχουν έξω από τα εκλογικά τμήματα κάλπες με άλλο χωροταξικό και όποιος θέλει να ψηφίζει σε αυτές και όχι στις κανονικές. Στο τέλος να γίνει σύγκριση πόσοι ψήφισαν στη μία κάλπη και πόσοι στην άλλη. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι καλύτερα να ψηφίζουμε όχι ένας δήμος στη Λέσβο, δηλαδή κάτι σαν δημοψήφισμα, ή πρέπει να υπάρχουν υποψήφιοι. Θέλω τη γνώμη σας πάνω σ’ αυτό. Πάντως η ιδέα σου αυτή θέλει καλή οργάνωση και πολλή δουλειά, αν όμως είμαστε πολλοί θεωρώ ότι μπορεί να υλοποιηθεί. Ας κάνουμε λοιπόν μια λαϊκή συνέλευση να δούμε πόσοι είμαστε και τι άλλες ιδέες υπάρχουν. Σύντομα όμως γιατί η κλεψύδρα αδειάζει.

  21. Οι παράλληλες εκλογές πρέπει να διαφυλαχθούν και να γίνουν με ακριβός ίδια κριτήρια που θα γινόταν αν ήταν επίσημες αλλιώς δεν έχει νόημα…

  22. Εγώ δε πήγα σε καμία κομματική συγκέντρωση. Ήμουν παρόν στην λαϊκή συνέλευση της Καλλονής. Αυτό που λες ότι ήταν κλειστή και μόνο για τους συριζαίους το άκουσα και γω, αλλά τι να πεις; Από τη μια παρουσιάζεται ως ανεξάρτητη υποψηφιότητα αλλά από την άλλη έχει την υποστήριξη του συριζα. Ίσως ήθελαν να είναι παρόν μόνο συριζαίοι για να τα πουν μεταξύ τους και να μην υπάρξουν διαρροές ή για να μην υπάρχουν οι διαφορετικές απόψεις που υπήρξαν την προηγούμενη φορά; Έτσι αποκλείουν από μόνοι τους άτομα, όπως εσύ που δεν ανήκεις π.χ. στον συριζα, αλλά βλέπεις θετικά το συνδυασμό του Γεωργούλα.

  23. ΜΠΟΥΡ ΜΠΟΥΡ ΜΠΟΥΡ ΜΠΟΥΡ ΜΠΟΥΡ ΜΠΟΥΡ ΜΠΟΥΡ–ΜΠΟΥΡΔΙΣ ΜΠΟΥΡΔΙΣ-ΚΙΠΟΥΤΑ Ε ΘΑ ΓΕΝ.ΜΙΑ ΖΟΥΙ ΙΜΑΣΤΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΣΙ ΤΑ ΙΔΙΑ-ΜΠΟΥΡ ΜΠΟΥΡ ΜΠΟΥΡ-ΣΙΝΙΧΙΣΤΙ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here