Home Διασκέδαση Μια νέα πρόταση διασκέδασης και χαλάρωσης

Μια νέα πρόταση διασκέδασης και χαλάρωσης

450
0

Το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Sandybay ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι, για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και διακοπών σε συνδυασμό με τις νέες γευστικές και πρωτότυπες προτάσεις του Σεφ του εστιατορίου, καθώς και μαγικές βραδιές με events στο bar και στην πισίνα. Όλοι οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι για το εστιατόριο, το bar και την πισίνα, που λειτουργούν και αυτόνομα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο χώρος διατίθεται και για δεξιώσεις γάμων, βαφτίσεων και άλλων λοιπών εκδηλώσεων.

Αναλυτικά: Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη μαγευτική αμμουδιά του Αγ. Ισιδώρου στο Πλωμάρι, με θέα το καταγάλανο Αρχιπέλαγος. Συνδυάζοντας το γούστο και το μεράκι, χαρίζει στους επισκέπτες του, μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας, ενώ χαρακτηριστική είναι η παραδοσιακή Λεσβιακή φιλοξενία. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 50 δίκλινα δωμάτια, όλα με υπέροχη θέα, πλήρως εξοπλισμένα για άνετες και ξεκούραστες διακοπές.

Στο ξενοδοχείο μας, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, που θα κάνουν τη διαμονή σας πολύ πιο άνετη και ξεκούραστη. Ξεκινήστε απολαμβάνοντας ένα πλούσιο και χορταστικό πρωινό στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια μπορείτε να χαρείτε το μπάνιο στη πισίνα, να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες ή απλά να δροσιστείτε με ένα φυσικό χυμό στο μπαρ της πισίνας και να απολαύσετε ένα σνακ. Καθώς η μέρα προχωράει, στο εστιατόριο θα γευτείτε ντόπια παραδοσιακή, αλλά και διεθνή κουζίνα συνοδευόμενη πάντα με τοπικό ούζο. Το βράδυ απολαύστε κάποιο εξωτικό κοκτέιλ ή το αναψυκτικό σας στο μπαρ του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια, πολυτελή με πανοραμική θέα στη θάλασσα, διαθέτουν κλιματισμό, τηλέφωνο, μίνι-μπαρ, ραδιόφωνο, ατομικό μπάνιο, σεσουάρ και χρηματοκιβώτιο. Τέλος η ρεσεψιόν και η υπηρεσία δωματίου, λειτουργούν καθ’ όλο το 24ώρο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Εμείς σας ευχόμαστε καλή διαμονή…
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου για περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.sandybay.gr

Bookmark and ShareΣτείλτε Το Θέμα Στο Profil Σας Στο Facebook

Comments Closed