Home Αθλητικά Νίκη παραμονής: ΑΕΛΚ – Παναιτωλικός 3-1

Νίκη παραμονής: ΑΕΛΚ – Παναιτωλικός 3-1

569
3

Μεγάλη νίκη που σχεδόν εξασφαλίζει την παραμονή στη super league πέτυχε πριν από λίγο η Καλλονή, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Το σκορ άνοιξε στο 11′ ο Κεϊτά με σουτ μέσα από την περιοχή, στο 41′ ο Μανούσος με κεφαλιά αύξησε το δείκτη του σκορ στο 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 52′ ο Μαρσέλο έκανε το 3-0 με σουτ έξω από την περιοχή.

Η Καλλονή άγγιξε πολλές φορές το 4-0, αλλά στο 75′ ο Παναιτωλικός μείωσε σε 3-1 με τον Νταλμά και λίγο πριν τη λήξη είχε και ευκαιρία για να μειώσει και άλλο το σκορ.

Η ΑΕΛΚ κρατάει τη νίκη αλλά και την καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, και συνεχίζει για την μαθηματική παραμονή της στην Α’ Εθνική. Επόμενος αγώνας για την Κυριακή 2/3/2014 στις 17:15 με αντίπαλο τον Πανιώνιο εκτός έδρας.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ Καλλονής (Μαντζουράκης): Χογκ, Γιορέντε, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Ποντάνι, Κεϊτά, Μαρσέλο, Μανούσος, Περόνε (84′ Γκναμπούγιου), Λεοζίνιο (78′ Καλτσάς), Γκαρσία (73′ Ζος).

Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Κάλι, Ανέν, Γοδόι, Ζούνιορ, Σφακιανάκης (46′ Νταλμά), Θεοδωρίδης (67′ Μαρτίνες), Παπουτσογιαννόπουλος (46′ Μπόγιοβιτς), Καμαρά.

Το βίντεο με τα γκολ από το παιχνίδι.

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. ayta να τα βλεπουν οι σωτηρεσ πολιτικαρεσ του νησιου που ακομα δεν φτιαξαν το γηπεδο. μπραβο στν ομαδα εχει 10 νικεσ και ολεσ εκτοσ εδρασ.

  2. Τι γήπεδο ρε ραγιά; Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες! η βλακεία τους είναι ότι δεν άφησαν το Μιχαλάκη να κάνει το γήπεδο!

  3. :Αν αυτή ή Manchestrer έπαιζε στό Ελληνικό πρωτάθλημα ή Καλλονή θά είχε σωθεί ήδη ίσως καί ό Αρης

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here