Home Αθλητικά ΑΕΛΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-2 – Φωτογραφίες & Βίντεο

ΑΕΛΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-2 – Φωτογραφίες & Βίντεο

1088
0

Δε τα κατάφερε η ΑΕΛΚ απέναντι στον ανώτερο της Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος κυριάρχησε στο γήπεδο, είχε περισσότερες ευκαιρίες και οι ποδοσφαιριστές του σημείωσαν δυο γκολ και κέρδισε δίκαια.

Και σε αυτό το εντός έδρας παιχνίδι, οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας, ήταν περισσότεροι από αυτούς της Καλλονής.

Το πρώτο γκολ μπήκε στο 35′ με σκόρερ τον Μουνάφο, με σουτ κοντά στο ύψος του πέναλτι και το δεύτερο στο 72′ με σκόρερ τον Καράσκο, που πλάσαρε εύστοχα σε τετ-α-τετ με τον Χόγκ, ο ίδιος παίχτης είχε και σουτ στο δοκάρι στο 62′. Σε αρκετές περιπτώσεις ο Χόγκ, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση από τους παίχτες της ΑΕΛΚ, έκανε σωτήριες επεμβάσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, κρατώντας το σκορ στο 0-2.

Ο προπονητής της ΑΕΛΚ, κ. Γιάννης Ματζουράκης, στη συνέντευξη τύπου παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Αστέρα που νίκησε δίκαια, έχοντας παράπονα για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του που υποτάχθηκε στον αντίπαλο.

Ο γολγοθάς για την Καλλονή συνεχίζεται, αφού ακολουθεί μεσοβδόμαδα ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι αυτή τη φορά, με αντίπαλο τον Ατρόμητο Περιστερίου, εκτός έδρας την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου.

Το Plomarinews.gr βρέθηκε ακόμα μια φορά στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ και στην κερκίδα ξανά υπήρχαν αρκετοί φίλαθλοι από το Πλωμάρι.

Συνθέσεις.
ΑΕΛ Καλλονής (Μαντζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Ζακουάνι, Κεϊτά (Φαρία 76′), Καλτσάς, Γιορέντε (Καζάκης 77′), Μανούσος, Λεοζίνιο, Περόνε (Γκναμπουγιού 68′).

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κοντοές, Εντό, Ουσέρο, Μουνάφο (Τσαμπούρης 81′), Ντε Μπλάσις (Ζησόπουλος 79′), Καράσκο (Κάφα 85′), Χουάνμα.

Το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις και ακολουθούν φωτογραφίες.

Φωτογραφίες.

aelk-asteas-19

aelk-asteas-1

aelk-asteas-2

aelk-asteas-3

aelk-asteas-5

aelk-asteas-6

aelk-asteas-7

aelk-asteas-9

aelk-asteas-10

aelk-asteas-13

aelk-asteas-14

aelk-asteas-16

aelk-asteas-17

 

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here