Home Πολιτικά Χ. Αθανασίου: Δεν έχει κλείσει ακόμα το θέμα του Καλλικράτη για τη...

Χ. Αθανασίου: Δεν έχει κλείσει ακόμα το θέμα του Καλλικράτη για τη Λέσβο – Νέα Σενάρια

623
2

Δηλώσεις στην κάμερα του Γιώργου Παπαδόπουλου έκανε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου. Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Λέσβιος Υπουργός λέει ότι το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα και ότι το προσπαθούν. Βέβαια έτσι διαψεύδει τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μιχελάκη, ο οποίος λίγες ώρες πριν, είχε δηλώσει ότι ο Καλλικράτης δεν αλλάζει τουλάχιστον πριν τις εκλογές. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τις δηλώσεις του κ. Αθανασίου.

Σενάρια για τρεις ή για δυο δήμους

Κάποια σενάρια που ακούστηκαν στο Πλωμάρι, από ανθρώπους που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία, λένε ότι την τελευταία στιγμή θα καταργηθούν οι δήμοι στα δυο μικρά νησιά του βορείου Αιγαίου, Ψαρρά και Άγιο Ευστράτιο, τα οποία θα μετατραπούν σε δημοτικές ενότητες και έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν περισσότεροι δήμοι στη Λέσβο, χωρίς να αλλάξει ο αριθμός των δήμων που υπάρχουν πανελλαδικά. Βέβαια οι αριθμοί έτσι βγάζουν τρεις δήμους στη Λέσβο και όχι τέσσερις. Ένα άλλο σενάριο που κυκλοφορεί σήμερα, μιλάει για δημιουργία ενός δεύτερου δήμου στη Λέσβο, που όπως λένε θα έχει έδρα την Καλλονή, σε αυτή την περίπτωση το Πλωμάρι δεν κερδίζει κάτι, γιατί απλώς θα παραμείνει στο δεύτερο Δήμο, που θα έχει έδρα τη Μυτιλήνη.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Αθανασίου

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Ποια καλλονη ρε παιδια θα κανει εδρα απο που και ως που; 5 φορές μεγαλύτερη ειναι η αγια παρασκευη με το τριπλάσιο πληθυσμό αν ειναι δυνατόν!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here