Home Ενημερώσεις Η συνέλευση του συνδυασμού “Ο Άλλος Δρόμος” που έγινε στο Πλωμάρι

Η συνέλευση του συνδυασμού “Ο Άλλος Δρόμος” που έγινε στο Πλωμάρι

668
3

Εχτές το απόγευμα Τετάρτης 29 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνέλευση του δημοτικού συνδυασμού “Ο Άλλος Δρόμος” με επικεφαλής τον Στράτο Γεωργούλα, στο καφενείο Αθανασιάδειον, όπου πολλοί συμπολίτες μας από διάφορους πολιτικούς χώρους έδωσαν το παρόν.

Οι συμπολίτες μας ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα και τις σκέψεις του νέου συνδυασμού, που θα διεκδικήσει το Δήμο Λέσβου στις εκλογές του Μαΐου και με τη σειρά τους ενημέρωσαν τους ανθρώπους του, για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Πλωμάρι και με τον Καλλικράτη έχουν χειροτερέψει.

Αρκετοί άνθρωποι στο Πλωμάρι που δεν έχουν αποφασίσει, αλλά σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο σε περίπτωση που δεν σπάσει ο Καλλικράτης να μη πάνε να ψηφίσουν, ήθελαν να ακούσουν και να ρωτήσουν για το πώς θα αντιμετωπιστεί το τέρας του Καλλικράτη, που υποβαθμίζει τη ζωή μας, σε περίπτωση που ο άλλος δρόμος γίνει δημοτική αρχή.

Ο κ. Γεωργούλας, που εδώ και καιρό έχει δηλώσει την αντίθεση του στον Καλλικράτη, πρότεινε τη συγκρότηση λαϊκών συνελεύσεων σε κάθε γωνιά της Λέσβου, οι οποίες θα έχουν λόγο και θα γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με τις αποφάσεις που θα παίρνονται από το κεντρικό δημοτικό συμβούλιο και υποσχέθηκε να είναι κοντά στους πολίτες και να κοντραριστεί με τα τοπικά συμφέροντα.

Κάποιοι βιάστηκαν και ρώτησαν σε περίπτωση, που βγει τελικά δήμαρχος ο κ. Γεωργούλας, ποιον θα ορίσει αντιδήμαρχο; Η απάντηση ήταν ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα και το ψηφοδέλτιο θα πρέπει να στελεχωθεί με άτομα που θέλουν να ασχοληθούν και να προσφέρουν στο Πλωμάρι και τη Λέσβο.

Ακολουθούν και φωτογραφίες από την συνέλευση.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις απόψεις του “Άλλου Δρόμου” μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο από την ίδια εκδήλωση, που έλαβε χώρα στην Αθήνα τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

allosdromos-plomari2

allosdromos-plomari3

allosdromos-plomari4

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. Τί σχέση μπορεί κυρία καφανταρη νά έχει μέ τό κόκκινο νησί ό ΣΥΡΙΖΑ

  2. απορω με μερικουσ που ακομα ακολουθουν υποψηφιουσ πιστευουν στα κο μματα ,καλα δεν βλεπουν πωσ κανταντησαν τα χωρια μασ . ? τι ελπιζουν δηλ οτι αλλαξε ο μανωλιοσ και εβαλε τα ρουχα του αλλιωσ

  3. Αν δε σπάσει ο Καλλικράτης πριν τις εκλογές, μην ελπίζετε σε κανέναν “‘αλλο δρόμο” ή “επόμενη μέρα” ή όπως αλλιώς θέλουν να λέγονται όλοι αυτοί. Τώρα μας τάζουν, κι όταν βγουν, θα πουν φταίει ο Καλλικράτης για το αδιοίκητο του δήμου. Αν έχουν τα κότσια δεν πρέπει να κατέβει καμία παράταξη στις εκλογές, για να δει η κυβέρνηση ότι είναι καθολική η αντίδραση και από τους υποψηφίους. Αν βάλουν υποψηφιότητα και τους ψηφίσουμε, πιστεύοντας ότι η επόμενη τετραετία με ένα δήμο θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Α Π Ο Χ Η Κ Α Θ Ο Λ Ι Κ Η

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here