Home Δελτία Τύπου Πληροφορίες για την Έκθεση Κωνσταντινούπολης που συμμετέχει ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου

Πληροφορίες για την Έκθεση Κωνσταντινούπολης που συμμετέχει ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου

571
0

Δελτίο τύπου από τον Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου: Όπως είχε αποφασισθεί τον Νοέμβριο 2013, ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου συμμετέχει στην έκθεση με σκοπό την προβολή της περιοχής μας στους Τούρκους εν δυνάμει επισκέπτες στην Ελλάδα, καθώς και την επαφή με τουριστικούς πράκτορες που συμμετέχουν στην έκθεση ή έχουν γραφεία στην Κωνσταντινούπολη.

Συμπολίτες μας που θέλουν περισσότερες πληροφορίες για να επισκεφθούν την έκθεση, κλείσιμο ξενοδοχείου,
μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο από Ayvalik στην Πόλη και από το ξενοδοχείο στην έκθεση, να επικοινωνήσουν με το πρακτορείο του Γιάννη Σαμιώτη στην Μυτιλήνη. Η έκθεση με τίτλο “EMITT 2014” ξεκινά στις 30 Ιανουαρίου. Οι συμμετέχοντες θα αναχωρήσουν από Μυτιλήνη με το πλοίο για Ayvalik στις 09:00 την Τετάρτη 29/1 και επιστρέφουν με το δρομολόγιο στις 18:00 την Δευτέρα 3/2.

Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου

Η διοργανώτρια εταιρεία του περίπτερου των Ελληνικών συμμετοχών, στην συνημμένη επιστολή, δίνει πληροφορίες για επισκέπτες της έκθεσης.

Αγαπητέ Εκθέτη,
Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση της Κωνσταντινούπολης «ΕΜΙΤΤ 2014» ανοίγει τις πύλες της σε λίγες ημέρες. Η «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε» ως διοργανώτρια εταιρεία για το περίπτερο των Ελληνικών συμμετοχών, θα ήθελε να σας δώσει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για την δική σας εξυπηρέτηση.
Η έκθεση «ΕΜΙΤΤ 2014» διεξάγεται από την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου μέχρι και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο «TUYAP EXHIBITION CENTRE» το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Διεύθυνση Εκθεσιακού Κέντρου Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, E-5 Karayolu Gürpınar Kavşağı, Beylikdüzü / Büyükçekmece 34522 İstanbul – Türkiye
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι Πέμπτη από τις 11:00 μέχρι τις 18:30 και από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι τις 18:00. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση και προτεινόμενα ξενοδοχεία για διαμονή μπορείτε να βρείτε στο site: http://
emittistanbul.com/en/

Το περίπτερο των Ελληνικών Συμμετοχών βρίσκεται στο Hall 2 των Διεθνών Συμμετοχών, με αριθμό 2930. Συμμετέχουν εκπρόσωποι και επιχειρήσεις από τη Β. Ελλάδα, τα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του Νοτίου και Βορείου Αιγαίου, τη Μαγνησία, την Πελοπόννησο, κ.ά.

Τα πάσο εισόδου έχουν εκδοθεί σύμφωνα με τις λίστες τις οποίες έχετε αποστείλει τα οποία θα σας σταλούν ηλεκτρονικά. Τα πάσο πρέπει να εκτυπωθούν και να τα έχετε μαζί σας κατά την άφιξή σας στο εκθεσιακό κέντρο προκειμένου να σας επιτραπεί η είσοδος. Η έκδοση ή επανέκδοση πάσο στην είσοδο της έκθεσης επιβαρύνεται με 30 TL.

Στο παρακάτω link μπορείτε να βγάλετε προσκλήσεις για άτομα που πιθανώς να θέλετε να προσκαλέσετε.
http://fuardavetiyesi.com/Forms.aspx?id=Profesyonel&lang=en

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και ευχόμαστε μια επιτυχημένη παρουσία στην έκθεση.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here