Home Ενημερώσεις Σοβαρό πρόβλημα με βρόμικα νερά αντιμετωπίζει γειτονιά στο Αμμουδέλι

Σοβαρό πρόβλημα με βρόμικα νερά αντιμετωπίζει γειτονιά στο Αμμουδέλι

699
5

Για ακόμη μια φορά, το ίδιο σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν κάτοικοι γειτονιάς στην περιοχή “Αμμουδέλι” στο Πλωμάρι, λόγω του ότι τρέχουν βρόμικα νερά μπροστά από τα σπίτια τους, λόγω βλάβης στο αποχετευτικό σύστημα.

Έχουν γίνει δεκάδες τηλεφωνικές κλήσεις προς το δήμο Λέσβο, αλλά όπως μάθαμε οι κάτοικοι εισπράττουν αδιαφορία και πλέον ζητάνε την παρέμβαση της εισαγγελίας Μυτιλήνης.

Και τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν πάλι υπήρξε το ίδιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο, όταν μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι και δημοσιεύσαμε το πρόβλημα , η Δημοτική Αρχή τότε αποφάσισε να ασχοληθεί με τη λύση του προβλήματος… όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις.

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2014 και του “success story”

Βίντεο αρχείου, από το σημείο από την προηγούμενη φορά που τρέχαν βρόμικα νερά στις 6 Σεπτεμβρίου του 2012.

Facebook comments:

5 COMMENTS

  1. Όλο προβλήματα είμαστε και κανείς δεν ασχολείται με τίποτα.

    Ένα άλλο θέμα είναι τα κανάλια.
    Επιτέλους ποιος είναι υπεύθυνος?
    Και αν πληρώνεται κάποιος, τι κάνει?
    Τρεις μήνες τώρα ο ANT1 παίζει χάλια (μέγεθος εικόνας και ποιότητα).
    Ο Alpha ανύπαρκτος.
    + Άλλα τόσα κανάλια που παίζουν στην υπόλοιπη Ελλάδα.

    Μου αρέσει που έλεγαν ότι το 2013 – 2014 θα ερχόταν η Digea.

    Ενημερώστε μας σας παρακαλώ.

  2. Είναι ευλογία για το Πλωμάρι το ότι χαλάνε συχνά τα κανάλια.
    Τυχεροί που παίζει χάλια ο ΑΝΤ1 του Κυριακού.
    Τυχεροί που ο Alpha του Κοντομηνά είναι ανύπαρκτος
    Είμαστε σε καλό δρόμο. Αν κοπεί και το Mega των Μπόμπολα-Λαμπράκη-Ψυχάρη-Βαρδινογιάννη, τι άλλο θέλουμε;
    Επίσης να μην έρθει ποτέ η Digea στο Πλωμάρι.
    Εδώ και χρόνια είχαν ορίσει παράτυπα, κάποιον υπεύθυνο και όλοι γνωρίζουμε ποιον. Και στην τελική, δεν έχει καμία δουλειά ο άνθρωπος να τρέχει χωρίς να πληρώνεται. Δυστυχώς ή ευτυχώς το Πλωμάρι δεν ανήκει στην υπόλοιπη Ελλάδα όπως φαίνεται. Μας έχουν ξεχασμένους και αφημένους στη μοίρα μας. Ξυπνήστε όσο είναι καιρός.

  3. Τυχεροί που δεν πιάνουμε τα κανάλια!!! (;)
    Τότε θα είμαστε ακόμη πιο τυχεροί αν μας κόψουν το ρεύμα και το νερό! Θα είμαστε ακόμη πιο τυχεροί αν μας κλείσουν ομαδικώς στο Πολύκεντρο της πόλης και μας κάνουν νυχθημερόν φάλαγγα στις μασχάλες!

    Κουλτουριάρηδες του Πλωμαρίου και των περιχώρων ενωθείτε! Εσείς που βγάζετε σπυριά με τις ξένες τηλεοπτικές σειρές-προσπερνώντας έντεχνα το γεγονός ότι κάποιες από αυτές είναι εξαιρετικές παραγωγές-ενώστε τις δυνάμεις σας!
    Ο φασισμός της υψηλής διανόησης μόλις ξεκίνησε..
    Γιατί δε μας προτείνετε όμως συγκεκριμένα κανάλια και εκπομπές που παρέχουν αντικειμενική ενημέρωση (μπου χα χα!) για να ξεστραβωθούμε και εμείς οι υπόλοιποι;

  4. Κοίτα τα έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου. Μη βάζεις στους πάντες, που δε γουστάρουν την παραπληροφόρηση της τηλεόρασης, την ταμπέλα των κουλτουριάρηδων. Οι άνθρωποι ζούσαν κάποτε χωρίς τηλεόραση και ναι ζούσαν και χωρίς παροχή νερού και ρεύματος, αυτά είναι όμως διαφορετικά πράγματα. Τώρα για το ότι κατά τη γνώμη σου, κάποιες σειρές είναι αξιόλογες παραγωγές, θέλεις να το σχολιάσω; Άσε καλύτερα… Θα ήμασταν πιο τυχεροί αν μας άφηναν στην ησυχία μας γενικώς.

    Φασισμό προάγουν τα κανάλια προβάλλοντας συνέχεια τη χρυσή αυγή και άλλους δεξιούς και κυβερνητικούς φασίστες. Κάτσε λοιπόν και σκέψου έχω δίκιο ή άδικο, που τα λέω αυτά; Το ότι η τηλεόραση στην Ελλάδα, είναι για τα μπάζα και πάει από το κακό στο χειρότερο δε το βλέπεις;

  5. Προφανώς, το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης είναι χαμηλό και τείνει να γίνει χαμηλότερο. Σε αυτό συμφωνούμε. Τη λύση που προτείνεις δε συμμερίζομαι. Δεν μπορούν να αποτελούν αντίδοτο στην παραπληροφόρηση και στα ευτελή τηλεοπτικά προγράμματα οι κλειστοί δέκτες!Θα ήταν χίλιες φορές προτιμότερο να πρότεινες την ενίσχυση του ‘πολιτιστικού κεφαλαίου’ του καθενός από μας με άλλους τρόπους (ανάγνωση καλών βιβλίων, τηλεθέαση με ορισμένα ποιοτικά κριτήρια κ.α) Η προκατειλημμένη απόρριψη όμως παραπέμπει σε ναζιστικού τύπου πρακτικές. Κατά τη γνώμη σου, δεν προβάλλονται και αξιόλογες εκπομπές στα κανάλια που συλλήβδην απορρίπτεις;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here