Home Αθλητικά Φωτογραφίες από το παιχνίδι ΑΕΛΚ – Άρης

Φωτογραφίες από το παιχνίδι ΑΕΛΚ – Άρης

539
0

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η ΑΕΛΚ αφού πέτυχε κομβική νίκη με σκορ 3-1, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο προπονητής της ομάδας του νησιού μας, κ. Γιάννης Ματζουράκης χρησιμοποίησε τέσσερις καινούργιους παίχτες και έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση τους.

Ακολουθεί το παιχνίδι κυπέλλου την Πέμπτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι η Καλλονή είχε πάρει το διπλό με σκορ 0-1 και τώρα ακόμα και με ισοπαλία περνάει στον επόμενο γύρο.

Στο Aelk.gr διαβάζουμε: Κομβική νίκη για την Καλλονή

Αγώνας κομβικής σημασίας ο σημερινός για την Καλλονή μας μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής Super League ΟΠΑΠ 2013-2014 με την ομάδα της Λέσβου να πετυχαίνει το τελικό 3-1 ανεβάζοντας το βαθμολογικό «ανάστημά» της.

Με τη νίκη να αποτελεί διακαή πόθο η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο ο Άρης προηγήθηκε με γκολ του Μανιά στο 14’.

Οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη ήταν ψύχραιμοι και ανέβασαν γρήγορα στροφές για την ισοφάριση. Με καίρια χτυπήματα στην άμυνα του Άρη το 1-1 δεν άργησε να έρθει με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής Γκαμπριέλ Ζακουανί να «ανοίγει λογαριασμό» με όμορφη κεφαλιά. Το 1-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη με το «καλημέρα» στο 49’ ο αρχηγός της ομάδας μας Γιώργος Μανούσος με ένα όμορφο σουτ έκανε το 2-1 κερδίζοντας επάξια και υποψηφιότητα για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.

Η Καλλονή όμως συνέχισε την πίεση και με τον Λεοζίνιο στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Ζακουάνι, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Κεϊτά (79’Φουρλάνος), Λεοζίνιο, Μανούσος, Νιαμπούγιου (70’ Φαρία), Καζάκης(62’ Λεάντρο)

Άρης: Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Πουλίδο (56’ Γιαννίτσης), Μέντεζ, Τάτος, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (77’ Κοτσαρίδης)), Μαργαρίτης (51’ Σουνάς), Μανιάς, Ηρακλής

Σκόρερ: 14’ Μανιάς, 34’ Ζακουάνι, 49’ Μανούσος, 87’ Λεοζίνιο

Φωτογραφίες

aelk-aris-goal2

aelk-aris-goal3

aelk-aris-panigirismoi22-001

aelk-aris-panigirismoi

aelk-aris-panigirismoi1

aelk-aris-leozinio1

aelk-aris-leozinio2

aelk-aris-kosmos1

aelk-aris-kosmos2

athanasiou-varvagiannis2

athanasiou-varvagiannis1

aelk-aris-tsakiris

aelk-aris-varvagiannis3

aelk-aris-antoniadis

aelk-aris-foiros

aelk-aris-keita

aelk-aris-pinakas

aelk-aris-skordas-foiros

aelk-aris-matzourakis

aelk-aris-soulis

 

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here