Home Εκδηλώσεις Ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου συμμετέχει στην Έκθεση Κωνσταντινούπολης

Ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου συμμετέχει στην Έκθεση Κωνσταντινούπολης

700
1

Σύμφωνα με την απόφαση της Γ.Σ. του Φορέα στις 20/11/2013 και την σύμφωνη γνώμη και επαγγελματιών, που δεν είναι μέλη του Φορέα, η περιοχή Πλωμαρίου θα συμμετέχει και στην έκθεση της Πόλης(Κωνσταντινούπολης), μετά την επιτυχή συμμετοχή στην τουριστική έκθεση της Σμύρνης. Τα έξοδα συμμετοχής θα είναι πάλι όσο το δυνατόν λιγότερα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Περιφέρεια θα καλύψει το κόστος ενοικίασης και λειτουργίας του περιπτέρου.

Στο περίπτερο της περιφέρειας θα επιτρέπεται η διάθεση των τουριστικών οδηγών των Φορέων, αλά όχι των επαγγελματιών ξεχωριστά. Ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου θα διαθέτει στην έκθεση τον τουριστικό οδηγό που έχει τυπώσει στα Τουρκικά μαζί με το ένθετο που διαφημίζονται επαγγελματίες της περιοχής μας. Επίσης θα χρησιμοποιηθούν οι υπηρεσίες μεταφραστή που θεωρούνται αναγκαίες, λόγω του ότι, ακόμη και πολλοί Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες δεν ομιλούν καλά Αγγλικά. Όμως η χρησιμοποίηση μεταφραστή θα είναι δυνατή μόνο αν και άλλοι επαγγελματίες της περιοχής μας συνεισφέρουν λίγα χρήματα για το σκοπό αυτό. Φυσικά εννοούμε αυτούς τους επαγγελματίες που μέχρι σήμερα δεν έχουν συνεισφέρει για το σκοπό αυτό.

Οι επαγγελματίες της περιοχής μας, που επιθυμούν να έλθουν στην Πόλη γαι επαφές και δική τους προβολή, μπορούν να έρθουν με δικά τους έξοδα ταξιδιού/διαμονής και να χρησιμοποιήσουν τον χώρο του περιπτέρου για τις συναντήσεις τους. Για διαμονή, το γραφείο του Γιάννη Σαμιώτη στην Μυτιλήνη έχει συμφωνήσει με τα ξενοδοχεία LION και GOLDEN AGE στην πλατεία TAXIM, 60 ευρώ για μονόκλινο και 70 ευρώ για δίκλινο.

Για δηλώσεις συμμετοχής επαγγελματιών πρέπει να ενημερώσετε τον Φορέα γραπτά στο info@plomariforum.gr το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 10/1/14, γιατί πρέπει με την σειρά μας να ενημερώσουμε τον οργανωτή του περιπτέρου Επικοινωνία Αιγαίου.

Facebook comments:

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here