Home Διασκέδαση Η ταβέρνα “Μουριά” ξανά κοντά σας υπό νέα διεύθυνση

Η ταβέρνα “Μουριά” ξανά κοντά σας υπό νέα διεύθυνση

1967
3

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι ξανά κοντά μας  η ταβέρνα “Μουριά” με νέα διεύθυνση. Ο Στράτος Μαμής ξαναπήρε τα ηνία της επιχείρισης μετά από ένα μικρό διάλειμμα και σας υπόσχεται να περάσατε υπέροχα στον ανανεωμένο χώρο, με τη γνωστή ποιοτική κουζίνα που προσέφερε και τα προηγούμενα χρόνια.

Το κατάστημα μετονομάστηκε από “Μουριά” σε “Η Μουριά του Στράτου” και βρίσκεται στο γνωστό χώρο στην περιοχή του Αγίου Ισιδώρου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947843654

mouria-kosmos4

mouria1

mouria-kosmos1

mouria-kosmos2

mouria-kosmos3

mouria-mesa3

mouria-mesa1

mouria-mesa2

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΖΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.

  2. Καλή επιτυχία στον Στράτο. Αξίζουν συγχαρητήρια τέτοιες πρωτοβουλίες, ειδικά τις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος μας.

  3. Φίλε Στρατη, συγχαρητήρια και ευχές για συνεχείς επιτυχίες. Το Πλωμαρί έχει ανάγκη από προοδευτικούς επιχειρηματιες με το δικό σου μεράκι και ευαισθησία για την ικανοποίηση του πελάτη. Ανυπομονώ να δώ το νέο προϊόν της πρωτοβουλίας σου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here