Home Εκδηλώσεις Ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου συμμετείχε στην Έκθεση Σμύρνης

Ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου συμμετείχε στην Έκθεση Σμύρνης

797
3

Στην διεθνή τουριστική έκθεση Σμύρνης στην Τουρκία, που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο μεταξύ 5-8 Δεκεμβρίου 2013, συμμετείχε ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου με δικό του περίπτερο.

Οι άνθρωποι του φορέα Πλωμαρίου, έκαναν μια σειρά επαφών με τουριστικούς πράκτορες από την Κωνσταντινούπολη μέχρι και την Ατάλια, οι οποίοι φέρνουν τουρίστες στην Ελλάδα ή ενδιαφέρονται να φέρουν. Συνάντηση έγινε και με τον δήμαρχο της Φώκαιας, της πόλης δηλαδή που εδώ και καιρό γίνονται οι προσπάθειες για την ακτοπλοϊκή της σύνδεση με το Πλωμάρι, μέσω της πύλης Σένγκεν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, ο φορέας Πλωμαρίου ήταν ένα από τα δυο μόνο περίπτερα που διέθεταν μεταφραστή, ο οποίος μιλούσε Τούρκικα για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση των επισκεπτών. Το ούζο το οποίο προσφερόταν, ήταν ευγενική χορηγία της ποτοποιίας Βαρβαγιάννη. Η οθόνη παρουσίασης φωτογραφιών και βίντεο του Πλωμαρίου, ήταν προσφορά της εταιρίας “ΗΧΩ” του Δημήτρη Τσαμουρά.

Επίσης έντυποι τουριστικοί οδηγοί τοποθετήθηκαν στο Visa Center της Σμύρνης ώστε οι Τούρκοι να ενημερώνονται για το Πλωμάρι πριν ακόμα βγάλουν τη βίζα καθώς και στα πλοία της TURYOL που κάνουν τα δρομολόγια Τυρκία-Μυτιλήνη.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν και η επίσκεψη του πατήρ Κύριλλου στο περίπτερο του φορέα στην έκθεση, ο οποίος βρέθηκε εκεί λόγω θρησκευτικής εκδρομής.

Η επόμενη έκθεση στην οποία θέλει να λάβει μέρος ο Φορέας Πλωμαρίου είναι αυτή της Κωνσταντινούπολης που θα λάβει χώρα προ το Τέλος Ιανουαρίου. Για αυτό το λόγο ενημερώνουμε τους επαγγελματίες του Πλωμαρίου ότι θα πρέπει αυτό η προσπάθεια να στηριχτεί και από τους ίδιους.

Διάφορες φωτογραφίες από την έκθεση.

foreas-smyrni-ouzo

foreas-smyrni-kosmos1

Συνέντευξη του προέδρου του Φορέα στο Tv ExpoReport

foreas-smyrni-synentefksi

Γεύμα προς τιμήν των εκθετών από τον πρόεδρο της έκθεσης

foreas-smyrni-deksiosi

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. Αξιοθαύξαστη η προσπάθεια του Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου. Μπράβο συνεχίστε έτσι και πιο δυνατά.
    Μια απορία έχω. Πως δεν βγήκαν μέχρι σήμερα οι γνωστοί μπαχαλάκηδες του Πλωμαρίου, που πυρώνονται από μακρυά, να καταγγείλουν την προσπάθεια, να κατηγορήσουν τους εκπροσώπους της, να δηλητηριάσουν το κλίμα.
    Άργησαν κι αυτή η αργοπορία τους, θα απομακρύνει την επανάσταση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here