Home Ενημερώσεις Πρόβλημα με την υδροδότηση αντιμετωπίζει το Μεγαλοχώρι εδώ και μήνες

Πρόβλημα με την υδροδότηση αντιμετωπίζει το Μεγαλοχώρι εδώ και μήνες

1933
1

Το παρακάτω e-mail λάβαμε από κατοίκους του Μεγαλοχωρίου, οι οποίοι διαμαρτύρονται για προβλήματα υδροδότησης που τους ταλαιπουρούν εδώ και τρεις μήνες περίπου και για την αδιαφορία του Δήμου Λέσβου. Το σχετικό κείμενο: Παράπονα εκφράζουν οι κάτοικοι του Μεγαλοχωρίου για το πρόβλημα υδροδότηση του χωρίου εδώ και αρκετό καιρό. Το πρόβλημα πιθανόν να δημιουργείτε από μια βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης (εδώ και τρις μήνες περίπου) με συνέπεια μετά το μεσημέρι σε κάποιες συνοικίες του χωρίου να μην υπάρχει πίεση στο δίκτυο ύδρευσης και το νερό ώρα με την ώρα να λιγοστεύει, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν στις καθημερινές τους ανάγκες, όταν επιστρέφουν από τις εργασίες τους.

Η απάντηση που δίνεται στους κατοίκους, είναι ότι υπάρχει έλλειψη νερού γενικά ενώ όλο το καλοκαίρι δεν αντιμετωπίστηκε κανένα πρόβλημα με έλλειψη νερού και σε μια δεξαμενή νερού που τροφοδοτεί το χωριό, το νερό τρέχει στον δρόμο. Επίσης έχει γίνει επανειλημμένη ενημέρωση του Δήμου Λέσβου για το πρόβλημα που επικρατεί, αλλά απάντηση δεν έχει δοθεί ακόμα για το ποτέ θα επισκευαστεί η βλάβη.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Τα δημοτικά τέλη και τους υπέρογκους φόρους γιατί τους πληρώνει ο κόσμος; Για να συντηρεί έναν ανύπαρκτο δήμο, παντελώς ανίκανο να επιτελέσει υποτυπωδώς το έργο του;
    Ας εφαρμόσει και ο λαός το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του: ανυπακοή στο νόμο (ακροτελεύτιο άρθρο 120, παράγραφος 2 του Συντάγματος). Ας μην πληρώσει τα τέλη!
    Είναι καιρός να αντιδράσει ο λαός με άρνηση στην άρνηση και στην παρανομία. Άλλωστε και η εξουσία παρανομεί, ασκεί μία σκληρή και αδυσώπητη βία, την οποία μάλιστα «θεσμοθετεί» και την παρουσιάζει, ως «έκφραση της λαϊκής βούλησης μέσω της εκλεγμένης κυβέρνησης». Κι ας μην έχουν καμία σχέση αυτά που πράττει η κυβέρνηση με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here