Home Ενημερώσεις Στους δρόμους οι κάτοικοι Ερεσού- Άντισσας για το λουκέτο στο κέντρο Υγείας...

Στους δρόμους οι κάτοικοι Ερεσού- Άντισσας για το λουκέτο στο κέντρο Υγείας Άντισσας – Στο Πλωμάρι τίποτα

1137
2

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και η τρόικα σχεδιάζουν την υποβάθμιση της υγείας όχι μόνο στη Λέσβο, αλλά σε όλη τη χώρα. Στο Πλωμάρι κινδυνεύει με υποβάθμιση ή ακόμα και με κατάργηση το κέντρο υγείας, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια οργανωμένη αντίδραση. Στις περιοχές της Άντισσας και της Ερεσού ξεκινάνε διαμαρτυρίες οι κάτοικοι για την ενδεχόμενη κατάργηση ή υποβάθμιση του δικού τους κέντρου υγείας. Βέβαια και εκεί όπως θα διαπιστώσετε από το παρακάτω κείμενο, δημιουργήθηκε μια επιτροπή αγώνα. Όλοι ξέρουμε ότι στο Πλωμάρι όταν είχε δημιουργηθεί επιτροπή αγώνα, απέτυχε γιατί κάποια άτομα που την στελέχωσαν, έβαλαν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα πάνω από το Πλωμάρι. Εκεί στην Άντισσα και στην Ερεσό δεν ξέρουμε τι κατάληξη θα έχει η αντίστοιχη επιτροπή. Τουλάχιστον ας παραδειγματιστούν και να μη βάλουν τα κόμματα, πάνω από τον τόπο τους.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ που δημοσιεύτηκε στο site των συνεργατών μας του Lesvospost.com

Σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου οι κάτοικοι της περιοχής του πρώην Δήμου Ερεσού-Αντισσης που εξυπηρετούνται από το κέντρο Υγείας Αντισσας μετά την ενημέρωση που είχαμε από το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας με αφορμή το αίτημα της ΔΥΓΓΕ για αποστολή στοιχείων των πληρωμάτων ασθενοφόρων, αποφασίσαμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για αυτά που γίνονται και αυτά που σχεδιάζονται είς βάρος του κέντρου Υγείας Αντισσας. Συγκεκριμένα αποφασίσαμε:

1. Την συμβολική κατάληψη των γραφείων του κέντρου Υγείας μέχρι τις 15:00μ.μ.
2. Να συσταθεί επιτροπή αγώνα αποτελούμενη από τους προέδρους των χωριών του πρώην Δήμου Ερεσού-Αντισσης , τον Αντιδήμαρχο και από τους Δημοτικούς Συμβούλους της περιοχής.
3. Η επιτροπή να αναλάβει πρωτοβουλίες για τον συντονισμό σε πανλεσβιακο επίπεδο σε συνεργασία με τα αλλα κέντρα Υγείας του νησιού , τονίζοντας την Νησιοτικοτητα και την ειδική μεταχείριση που αυτή συνεπάγεται .
4. Να σταλεί ψήφισμα διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας, τους βουλευτές, τον Περιφερειάρχη , τον Δήμαρχο και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης!!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

1) Κυριάκος Αμπατζης ( Αντισσα)

2) Παυλος Τσικνας. (Σιγρι)

3) Παναγιωτα Τελονιάτου. (Ερεσσο)

4) Γρηγόριος Βραχνος.(Μεσσοτοπος)

5) Αβελ Σπανελλης. (Βατουσα).

6) Κωνσταντινος Χασάπης (Πτερουντα)

7) Μανώλης Στέφανου (Χιδηρων).

8) Αντώνιος Κουμαρας ( Αντιδημαρχος)

9) Κωνσταντίνος Λουκαδελλης ( Δημοτικός Σύμβουλος).

10) Απόστολος Αθανασιαδης (Δημοτικός Σύμβουλος)!!

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Αμα δε σ’ αρέσει το blog stratis μην “μπαίνεις”. Υπάρχουν πολλοί αλλοι που θέλουν να ενημερώνονται. Αϊντε πια!! Ο καθένας εδώ ό,τι να’ ναι γράφει!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here