Home Ενημερώσεις Καταγγελία από κάτοικο του Μεγαλοχωρίου για βανδαλισμό στο αγροτικό του αυτοκίνητο

Καταγγελία από κάτοικο του Μεγαλοχωρίου για βανδαλισμό στο αγροτικό του αυτοκίνητο

1902
1

Την παρακάτω καταγγελία λάβαμε από αναγνώστη του blog και κάτοικο Μεγαλοχωρίου, σχετικά με ζημιές που έγιναν στο αγροτικό αυτοκίνητο του, για τρίτη φορά όπως μας λέει. Στην καταγγελία αναφέρετε σε ανήλικους νεαρούς που περιφέρονται δίχως εποπτεία, κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες.

Το κείμενο της καταγγελίας:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΜΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 8-13 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Η ΜΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΑΜΑΞΙΩΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΩ .ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΑΓΟΡΑΣΑ. Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΤΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ…

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. ΜΕΝΩ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΜΑΞΙ ΥΠΕΣΤΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΖΗΜΙΕΣ(ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ)ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΤΟΥς ΓΟΝΕΙς ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥς ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here