Home Αθλητικά Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Αιγέα Πλωμαρίου ο Γιάννης Μανούσος

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Αιγέα Πλωμαρίου ο Γιάννης Μανούσος

1327
1

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με ανθρώπους της διοίκησης του Αιγέα Πλωμαρίου, ενημερωθήκαμε ότι ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μανούσος, αποτελεί πλέον παρελθόν. Μετά τις σερί τρεις τελευταίες ήττες του Αιγέα, η τελευταία με το βαρύ σκορ 2-5 από τον Όλυμπο, αντέστρεψε το κλίμα σε βάρος του έμπειρου τεχνικού.

Ο πρόεδρος Στέφανος Σανιδάς και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του Πλωμαρίου, ευχαριστούν τον Γιάννη Μανούσο για την πολυετή προσφορά στον Αιγέα.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνουν άμεσα λόγω του ότι υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα την Τετάρτη, από κοινού ο Αλέκος Χατζηαθανασίου και ο Γιάννης Χιωτέλης, αμφότεροι έχουν δελτίο και ειδικά ο δεύτερος είναι 100% ενεργό μέλος του ροστερ, έχοντας παίξει σε όλα τα φετινά παιχνίδια και έχει κάτσει στον πάγκο του Αιγέα και στο παρελθόν. Βούληση της ομάδας είναι να παραμείνουν στο τιμόνι ανάλογα και με τα αποτελέσματα.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Einai ntropi na feugei autos o anthrwpos,meta apo tosa xronia prosforas stin omada se diskoles stigmes. Aparadekti apofasi pou sigoura parthike sto paraskinio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here