Home Αθλητικά Ενημέρωση προς γονείς & παιδιά για τις εγγραφές στα τμήματα υποδομής του...

Ενημέρωση προς γονείς & παιδιά για τις εγγραφές στα τμήματα υποδομής του Αιγέα Πλωμαρίου

567
2

Ενημερωτικό σημείωμα για παιδιά και γονείς: Σκοπός του Γ.Φ.Σ.Π ΑΙΓΕΑΣ από την ίδρυσή του ως και σήμερα είναι να εντάξει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο χώρο της άθλησης και ειδικότερα στο άθλημα του ποδοσφαίρου, διαθέτοντας τμήματα όλων των ηλικιών στα οποία μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως επιπέδου.
1) Τα παιδιά προπονούνται και εκπαιδεύονται, κάτω από την πρέπουσα διαπαιδαγώγηση μαθαίνοντας τα μυστικά του ποδοσφαίρου.
2) Στόχος των ομάδων υποδομής , είναι τα παιδιά μέσα από την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο να αθλούνται ,να μαθαίνουν , να χαίρονται, να αγωνίζονται, να κοινωνικοποιούνται και να συμπεριφέρονται σωστά μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο.
3) Να φτάνουν στην επιτυχία μέσα από το ομαδικό πνεύμα που καλλιεργούν, να τηρούν την ευγενή άμιλλα , τον αυτοσεβασμό και την πειθαρχία.
4) Μέσα από την ομάδα, το παιδί μαθαίνει την ομαδικότητα, την επιμονή στην αθλητική βάση του αθλήματος και την πεποίθηση ότι ο αθλητής είναι ένας χαρούμενος και υγιής άνθρωπος, με αρκετά εφόδια ώστε να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με αισιοδοξία.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :
ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΕΚΟΣ: 6973702132
ΧΙΩΤΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: 6972088733

Γ.Φ.Σ.Π ΑΙΓΕΑΣ
ΤΗΛ:22520 32712
ΦΑΞ: 22520 32814

Facebook comments:

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here