Home Άρθρα Αθώοι Αρτέμης Σώρρας και E.N.D. για την κατηγορία διασποράς ψευδών ειδήσεων –...

Αθώοι Αρτέμης Σώρρας και E.N.D. για την κατηγορία διασποράς ψευδών ειδήσεων – Υπάρχουν τα 600 δις ευρώ;;;

431
0

Απάτη ή αλήθεια; Μια είδηση που κάποιοι συμπολίτες μας, μας ζήτησαν να την αναδημοσιεύσουμε και αφορά την περίπτωση της αθώωσης του Αρτέμιου Σώρρα και της οργάνωση END (End of National Debt) που ισχυρίζονται ότι έχουν 600 δις ευρώ ή δολάρια και μπορούν να αγοράσουν το χρέος της Ελλάδας.

Πριν αρκετούς μήνες αρχικά στον ΑΝΤ1 και στη συνέχεια κυρίως σε επαρχιακά κανάλια μέλη της οργάνωσης και ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας έβγαιναν και έλεγαν για τα χρήματα. Εκείνη την εποχή ο σημερινός Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών Κατά της Διαφθοράς, Γιάννης Δαραβίγκας τους είχαν μηνύσει για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Τελικά στην αίθουσα του δικαστηρίου του μονομελούς πλημμελειοδικείου Αθηνών, όπου έλαβε χώρα η εκδίκαση της υπόθεσης, κρίθηκαν αθώοι, κάτι που τυπικά είναι σαν να μας λέει η απόφαση ότι τα χρήματα αυτά όντως υπάρχουν.

Αυτή η υπόθεση γενικά είναι πάρα πολύ περίεργη και αυτό που περιπλέκει ακόμα πιο πολύ τα πράγματα είναι ότι τα μεγάλα κανάλια κατά κάποιο τρόπο έθαψαν την είδηση της αθώωσης.

Το κακό επίσης είναι ότι πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην ύπαρξη αυτών των χρημάτων. Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν είναι τέχνασμα κάποιων το όλο σκηνικό ή πραγματικότητα.

Το σχετικό δημοσίευμα από το Patrastimes.gr

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Αθώος ο Αρτέμης Σώρρας για την διασπορά ψευδών ειδήσεων

Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν προκαλείται πανικός με όσα αναφέρει ο κ. Σώρρας για τα 600 δισ. δολάρια

Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών οι ομογενείς οι οποίοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να βγάλουν την χώρα από το τέλμα ξεπληρώνοντας το δημόσιο χρέος με 600 δισ ευρώ.

Ο Πατρινός Αρτέμιος Σώρρας και ο συνεργάτης του – γιατρός – Μανώλης Λαμπράκης κατηγορούνταν για διασπορά ψευδών ειδήσεων μετά από δύο μηνυτήριες αναφορές: Του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και του επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών Κατά της Διαφθοράς, Γιάννη Δαραβίγκα.

Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν υπάρχει διασπορά ψευδών ειδήσεων ούτε προκαλείτε πανικό με όσα αναφέρει ο κ. Σώρρας για τα 600 δισ. δολάρια και για το λόγο αυτό η απόφαση ήταν αθωωτική για όλους.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, η οργάνωση END (End of National Debt) έχει συγκεντρώσει 600 δισεκατομμύρια δολάρια τα οποία προτίθεται να δώσει, κάτω από προϋποθέσεις στο ελληνικό κράτος για να αποπληρώσει το χρέος του.

www.patrastimes.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here