Home Αστυνομικό Δελτίο Αστυνομικό Δελτίο Λέσβου: Δυο ατυχήματα (το ένα θανατηφόρο), μια απόπειρα ανθρωποκτονίας κ.α.

Αστυνομικό Δελτίο Λέσβου: Δυο ατυχήματα (το ένα θανατηφόρο), μια απόπειρα ανθρωποκτονίας κ.α.

479
0

Πλούσιο είναι για ακόμα μια φορά το αστυνομικό δελτίο Λέσβου. Δυστυχώς στη Γέρα συνέβη ένα ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός 65χρονου που καταπλακώθηκε από το ι.χ. φορτηγό του. Αναλυτικά το σημερινό αστυνομικό δελτίο:

Θανάσιμος τραυματισμός ημεδαπού στη Γέρα

Από το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας της Λέσβου διενεργείται προανάκριση, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες και τα αίτια του θανάσιμου τραυματισμού ενός 65χρονου ημεδαπού, ο οποίος, σήμερα (29-07-2013) το πρωί, στην περιοχή Πύργοι Περάματος στη Λέσβο, «καταπλακώθηκε» από Ι.Χ. φορτηγό ιδιοκτησίας του.

Τροχαίο ατύχημα στη Μυτιλήνη

Χθες (28-07-2013) το μεσημέρι, στη Μυτιλήνη, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό ένα 44χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία οδηγούσε ένας 53χρονος υπήκοος Αλβανίας.
Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε ο 53χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Μυτιλήνης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Χθες (28-07-2013) το βράδυ, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 41χρονου ημεδαπού, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε ένας 29χρονος ημεδαπός, νωρίτερα το ίδιο βράδυ, ενώ κινούνταν πεζός στη Μυτιλήνη, ο 41χρονος τον παρέσυρε με πρόθεση, με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι ο 29χρονος.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Σήμερα (29-07-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στην περιοχή Άγιος Φωκάς της Λέσβου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν, σε έλεγχο που του έγινε και κατασχέθηκαν πέντε (5) ηρεμιστικά χάπια, χωρίς ιατρική συνταγή και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here