Home Αστυνομικό Δελτίο Σε έξαρση τα τροχαία στη Λέσβο – Τρία έγιναν σε ένα 24ωρο

Σε έξαρση τα τροχαία στη Λέσβο – Τρία έγιναν σε ένα 24ωρο

351
0

Τρία τροχαία ατυχήματα συνέβησαν το τελευταίο 24ωρο, το ένα ήταν θανατηφόρο, στο ένα άλλο υπήρξε εγκατάλειψη 8χρονου τραυματία, αλλά τελικά ο οδηγός που τον τραυμάτισε συνελήφθη. Αναλυτικά το αστυνομικό δελτίο αναφέρει:

Χθες (23-07-2013) το απόγευμα, στην περιοχή Παγανή της Μυτιλήνης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 41χρονο ημεδαπό, στο οποίο επέβαιναν και δύο παιδιά (αγόρι – κορίτσι) ηλικίας 8 και 10 ετών, συγκρούστηκε μετωπικά με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 56χρονος ημεδαπός. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν ο οδηγός και οι επιβάτες του πρώτου οχήματος.
Οι τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη
Χθες (23-07-2013) το βράδυ, συνελήφθη στον Πολιχνίτο της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου, ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για «πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη».
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο 25χρονος, προχθές (22-07-2013) το βράδυ, στην περιοχή Σκάλα Πολιχνίτου της Λέσβου, κινούμενος με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, παρέσυρε και τραυμάτισε έναν 8χρονο ημεδαπό πεζό, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Λάμπου Μύλοι της Λέσβου
Θανάσιμος τραυματισμός 80χρονου ημεδαπού.
Χθές (23-07-2013) το πρωί, σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην περιοχή Λάμπου Μύλοι της Λέσβου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 45χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε ένας 80χρονος ημεδαπός. Από τη σύγκρουση των οχημάτων, τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του δικύκλου.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here