Home Αθλητικά Βίντεο & Φωτογραφίες από τον Φιλικό Αγώνα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων Λέσβου – Πλωμαρίου

Βίντεο & Φωτογραφίες από τον Φιλικό Αγώνα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων Λέσβου – Πλωμαρίου

1100
2

Λόγω ενός σοβαρού τεχνικού προβλήματος, δημοσιεύουμε με αρκετές μέρες καθυστέρηση το βίντεο από τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ παλαιμάχων Λέσβου – Πλωμαρίου που έγινε την Μεγάλη Τετάρτη Πρώτη Μαΐου 2013 για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 4-4 προσφέροντας ένα απολαυστικό θέαμα σε όσους φιλάθλους επέλεξαν να δουν τον αγώνα.

Για την ομάδα του Πλωμαρίου, τρία γκολ σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρινός και ένα ο Φωτεινός, ενώ για την ομάδα των παλαιμάχων Λέσβου σκόραραν από ένα γκολ οι Μαμάκος και Διονυσάτος και δυο ο Γιακαλής. Αρκετές ευκαιρίες είχαν και οι δυο ομάδες, με μια από τις πιο χαρακτηριστικές ένα σουτ του Γρηγόρη Μωραΐτη που κατέληξε στο δοκάρι.

Την αναμέτρηση διηύθυναν οι παλαίμαχοι Λέσβιοι διαιτητές Κουκούλας και Παπουτσέλης από ένα ημίχρονο έκαστος. Επόπτες γραμμών στην αναμέτρηση ήταν ο Ραφαήλ Σιταράς και για από ένα ημίχρονο ο καθένας οι Πηγάσης και Μανώλης Παράσχος.

Στα αξιοσημείωτα είναι και η συμμετοχή των παλιών παιχτών του Αιγαία: Φέλπα(72 ετών τερματοφύλακας), Νίκου Σοφιαδέλλη (67 ετών), Αργύρη Λινάρδου (62 ετών). Πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου τιμήθηκαν παράγοντες και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

Παλαόμαχοι Λέσβου: Χατζηαναγνώστου, Πολυζώνης, Αγριμάκης, Μέγας, Σπάρταλης, Μπαράκης, Μπέντο, Φωταρέλλης, Σαλταμάρας, Στεφάνογλου, Μαρμαράς, Ανδρόνικος, Θ. Παπαδημητρίου, Θ. Γιακαλής, Χατζηλίας, Βαξεβάνης, Κελαϊδίτης, Παρασκευάς, Ματζουράνης, Διονυσάτος, Πηγάσης, Μαμάκος Εμμ., Χατζηγιαννάκης.

Παλαίμαχοι Πλωμαρίου: Χατζηαθανασίου, Καλαμποκάς, Φέλπας (72 ετών), Ν. Σοφιαδέλλης (67 ετών), Λινάρδος (62 ετών), Ι. Σάββας, Χιωτέλλης, Εμ. Παράσχος, Χρ. Παράσχος, Δημ. Μαλιαρός, Γρηγ. Μωραΐτης, Καραμπάσης, Μουτσογιάννης, Καλλονιάτης, Γεραγωτέλλης, Βουνάτσος, Ραφ. Σάββας, Αληγιάννης, Σαμιώτης, Φωτεινός, Τσαραμίρσης, Γ. Μαμάκος

Φωτογραφίες: Μανώλης Λαγουτάρης. Βίντεο: Γιάννης Καβαρνός.

Το βίντεο του αγώνα και ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Φωτογραφίες

palaimaxoi-aigeas

palaimaxoi-lesvos

palaimaxoi-diaitites

palaimaxoi-polyzonis7

palaimaxoi-polyzonis6

palaimaxoi-polyzonis5

palaimaxoi-polyzonis3

palaimaxoi-felpas

palaimaxoi-felpas2

palaimaxoi-polyzonis

palaimaxoi-alekos

palaimaxoi-aigeas-sofiadelis

palaimaxoi-aigeas-rsavas

palaimaxoi-aigeas-malliaros

palaimaxoi-aigeas-malliaros2

palaimaxoi-aigeas-penalti

palaimaxoi-aigeas-moraitis

palaimaxoi-aigeas-gsavas1

palaimaxoi-aigeas-gsavas2

palaimaxoi-aigeas-lamprinos

palaimaxoi-aigeas-leuteris

palaimaxoi-aigeas-foteinos

palaimaxoi-aigeas-felpas4

palaimaxoi-aigeas-aligiannis

palaimaxoi-aigeas1

palaimaxoi-aigeas4

palaimaxoi-aigeas-22

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Καταφέραμε να το ανεβάσουμε και σε (HD-Υψηλής Ευκρίνειας).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here