Home Ενημερώσεις Άλλος ένας νέος Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, το όνομα αυτού: Προκόπης Γυμνάγος

Άλλος ένας νέος Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, το όνομα αυτού: Προκόπης Γυμνάγος

631
2

Με δελτίο τύπου που λάβαμε από το γραφείο τύπου του Δήμου Λέσβου σας πληροφορούμε για την τοποθέτηση νέου αντιδημάρχου για το Πλωμάρι. Για ακόμα μια φορά θα έχουμε αντιδήμαρχο που θα έχει και άλλα καθήκοντα πέραν της αντιδημαρχίας Πλωμαρίου και η καταγωγή του δεν θα είναι από το Πλωμάρι. Ο νέος Αντιδήμαρχος λοιπόν θα είναι ο Αντιδήμαρχος Γέρας, ο κ. Προκόπης Γυμνάγος ο οποίος ήδη είχε δώσει το παρόν στο Πλωμάρι την Μεγάλη Παρασκευή στους επιτάφιους και χθες Τετάρτη 8 Μαΐου στην εκδήλωση του Πόλιον. Είναι ο τέταρτος στη σειρά μετά τους: Σταύρο Πολίτη, Δημήτρη Μουτζούρη και Κώστα Φραγκόπουλο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Για την ενημέρωση των αναγνωστών/ακροατών/τηλεθεατών σας, σας γνωστοποιούμε την υπ. αριθμ. 759/2013, απόφαση του Δημάρχου Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Mυτιλήνη 08-05-2013
ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 759 /2013
Ο Δήμαρχος ΛΕΣΒΟΥ
Αφού έλαβε υπόψη:
Το άρθρο 59 του Ν.3852/2010.
Τις διατάξεις του αρθ.86 Ν. 3463/2006.
Τις διατάξεις του αρθ. 3 Ν. 4051/2012
Το γεγονός ότι ο Δήμος έχει δέκα τρείς (13) Δημοτικές Ενότητες.
Την αριθ.πρωτ. 59754/6961/23.1.2013 απόφαση της γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.
Την αριθ. 4/2013 απόφαση Δημάρχου Λέσβου.
Την αριθ.251/2013 απόφαση Δημάρχου Λέσβου.
Την αριθ.220/2013 απόφαση Δημάρχου Λέσβου.
Την από 07. 05. 2013 με αριθ. πρωτ. 30494 αίτηση παραίτησης του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου κ. Κων/νος Φραγκόπουλος.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Α. 1. Ανακαλεί την αριθ. 220/2013 απόφαση Δημάρχου Λέσβου ως προς τις παραγράφους 2,3,4 και 5 για τον ορισμό του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κων/νου Φραγκόπουλου ως Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λέσβου, κατόπιν της αμετάκλητης παραίτηση του, και την αποδοχή αυτής.
2. Ανακαλεί την αριθ. 220/8.2.2013 απόφαση Δημάρχου Λέσβου ως προς το σκέλος ορισμού του κ. Κων/νου Φραγκοπούλου ως Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου Δήμου Λέσβου.
3. Ανακαλεί την απόφαση 251/2013 Δημάρχου Λέσβου ως προς το σκέλος ορισμού του κ. Προκόπιου Γυμνάγου ως Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Ευεργετουλα.
Β. 1. Ορίζει τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Αγιάσου κ. Γεώργιο Βουνατσο και ως Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ευεργετουλα.
2.Ορίζει τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Γέρας Δήμου
Λέσβου κ. Προκόπιο Γυμνάγο και Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου Δήμου Λέσβου.
Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί σε μία τουλάχιστον ημερήσια εφημερίδα του Νομού Λέσβου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Φ. ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. , που χρειάζονται Είναι φανερό, πως το Πλωμάρι ή είναι ένας δύσκολος τόπος με πολλαπλά και δυσεπίλυτα προβλήματα, που δεν αντέχουν να τα αντιμετωπίσουν οι αλλεπαλλήλως διοριζόμενοι αντιδήμαρχοι,που φροντίζουν να φύγουν πριν ζεσταθεί η καρέκλα τους, ή το δημοστικό συμβούλιο στο σύνολό του, με τον δήμαρχο απόλυτα υπεύθυνο γι αυτό, είναι ανίκανο να επιληφθεί σοβαρών υποθέσεων που άπτονται της επιβίωσης ενός πάλαι ποτέ ένδοξου τόπου.
    Φοβούνται, δειλιούν και δεν αντιλαμβάνομαι- πιθανόν να μην το έχουν αντιληφθεί ακόμα και όσοι ψήφισαν αυτόν τον Συνδυασμό- τι περιμένουν από μια διοίκηση Δήμου, που απέχει παρασάγκας, από αυτό που θα έπρεπε να αποκαλείται Τοπική Αυτοδιοίκηση.
    Απλό παράδειγμα η μικρής διάρκειας δράση του Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου, που κατάφερε χωρίς βαρύγδουπους τίτλους και οφίκια, να καθαρίσει την πόλη και τις ακτές του Πλωμαρίου,να θέσει τις βάσεις για μια οργανωμένη επιχείρηση ανακύκλωσης, να βενζινοδοτήσει-κακώς κατά τη γνώμη μου- τα απορριματοφόρα του Δήμου και τα αυτοκίνητα του ¨Βοήθεια στο σπίτι”, να θέσει σε επαναλειτουργία τον βιολογικό καθαρισμό, όσο αυτό μπορεί να είναι δυνατόν, να κινητοποιήσει κόσμο για την σωτηρία του χωριού μας.
    Αυτά τα απλά πράγματα, δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν οι απλώς διερχόμενοι αντιδήμαρχοι, που ως φαίνεται, είναι μόνο για τα πανηγύρια, όπου τους δίνεται η ευκαιρία να εκφωνούν ανέξοδους και με παχειά λόγια λόγους.
    Ας μας αφήσουν καλλίτερα μόνους, να ρυθμίσουμε τις τύχες μας, αυτενεργώντας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here