Home Εκδηλώσεις Ο Δήμαρχος στα εγκαίνια του Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Γυναικών Πλωμαρίου

Ο Δήμαρχος στα εγκαίνια του Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Γυναικών Πλωμαρίου

672
3

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013, το απόγευμα, παρέστη στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του Αγροτουριστικού – Μεταποιητικού Συνεταιρισμού Γυναικών Πλωμαρίου, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού, στον Κάμπο Πλαγιάς Πλωμαρίου.
Ο Συνεταιρισμός παρουσίασε ένα δείγμα των προϊόντων που παράγει, όπως γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, σιροπιαστά γλυκά, αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, ηδύποτα, χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, χειροποίητα κοσμήματα κ.α.
Σκοπός του Αγροτουριστικού Μεταποιητικού Συνεταιρισμού Γυναικών Πλωμαρίου, είναι η ανάδειξη και εξέλιξη των τοπικών παραδοσιακών συνταγών και η ενασχόληση με νέους τομείς παραγωγής.
Η Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Νέλλα Τυροπώλη, ξενάγησε τον Δήμαρχο, Δημήτρη Βουνάτσο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πλωμαρίου, Κώστα Μουτζούρη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο, Θεολόγο Πατερέλλη, στις εγκαταστάσεις του παρασκευαστηρίου και εκθετηρίου.
Αμέσως μετά ο Δήμαρχος, αφού συνεχάρη την Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη, ευχήθηκε καλή επιτυχία, τονίζοντας ότι η παρουσία του στην εκδήλωση δείχνει την έμπρακτη υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής, στην αξιόλογη προσπάθεια του Αγροτουριστικού – Μεταποιητικού Συνεταιρισμού Γυναικών Πλωμαρίου, που συμβάλει γενικότερα στην ανάπτυξη και ανάδειξη της Πλωμαρίου.

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου

*Άλλη μια εθιμοτυπική επίσκεψη στο Πλωμάρι, για τα σοβαρά προβλήματα τίποτα….

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΚΙΚΑΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ,ΤΣΙΡΑΣΤΣΙ ΤΣΙ ΓΙ ΚΟΖΜΟΥΣ ΗΡΤΙ ΤΣΙ ΓΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΙΑ Τ’ΚΟΣΜΟΥ.ΝΑ ΒΓΑΛ Κ’ΦΟΥΤΟΥΓΡΑΦΙΑ.AYΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here