Home Ενημερώσεις Βουτιά θανάτου γυναίκας στο κέντρο της Μυτιλήνης

Βουτιά θανάτου γυναίκας στο κέντρο της Μυτιλήνης

457
0

Τραγωδία στο κέντρο της Μυτιλήνης .Γυναίκα ηλικίας 37 ετών και αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας απο τον πέμπτο όροφο κεντρικού ξενοδοχείου της Μυτιλήνης στην προκυμαία.

Το περιστατικό συνέβη πριν απο λίγα λεπτά, γύρω στις 12 .30 το μεσημέρι, σε ώρα αιχμής σε κεντρικό ξενοδοχείο επί της προκυμαίας μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν κάτοικος Μυτιληνης. Δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμη οι συνθήκες του τραγικού συμβάντος. Εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού μόλις η γυναίκα έπεσε στο οδόστρωμα, ενώ αμέσως έφθασε στο σημείο ασθενοφόρο και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Συνεχής ενημέρωση

(UPDATE)

Η 37χρονη, εργαζόταν στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο τμήμα βιομηχανίας. Οι πρώτες πληροφορίες που συζητούνται έντονα αναφέρουν ότι πρόσφατα ενημερώθηκε πως το όνομά της ήταν στη λίστα με τις εφεδρείες στο δημόσιο. Επισήμως από την Περιφέρεια όμως δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο. Τονίζουν μάλιστα οτι δεν υπήρχε θέμα με την εργασία της. Άλλες πάλι, ανεπίσημες πηγές αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας χωρίς και αυτό να έχει επιβεβαιωθεί.

UDATE 2

Η άτυχη γυναίκα η οποία ήταν κάτοικος Μυτιλήνης, φέρεται να νοίκιασε δωμάτιο στο ξενοδοχείο σήμερα το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο Μυτιλήνης, έχοντας αποφασίσει να δώσει με αυτό τον τρόπο τέλος στη ζωή της. Ήταν γεωλόγος στο Τμήμα βιομηχανίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και όπως φαίνεται το ζήτημα της εργασίας φέρεται ν” απομακρύνεται σαν ενδεχόμενο για τα αίτια του θανάτου της, αφού ήταν μόνιμη υπάλληλος.

Πηγή: www.lesvosreport.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here