Home Αθλητικά Αιγέας Πλωμαρίου – Βύρων Μόριας 2-0(Βίντεο & Φωτογραφίες)

Αιγέας Πλωμαρίου – Βύρων Μόριας 2-0(Βίντεο & Φωτογραφίες)

392
0

Στις νίκες επέστρεψε ο Αιγέας Πλωμαρίου (μετά από δυο συνεχόμενες ήττες), στην 4η αγωνιστική που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο Πλωμαρίου, με αντίπαλο τον Βύρων Μόριας. Και τα δυο γκολ σημείωσε ο Δημήτρης Μουτσουγιάννης, ένα σε κάθε ημίχρονο. Οι άνθρωποι του Βύρων διαμαρτύρονται για ένα ακυρωθέν γκολ και ένα πέναλτι, ενώ ο Αιγέας για την μη υπόδειξη δεύτερης κίτρινης κάρτας και αποβολής του Μαϊστρέλη, για σκληρό μαρκάρισμα,ο οποίος τελικά αποβλήθηκε αργότερα για επίσης σκληρό φάουλ σε άλλη φάση του αγώνα. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλα τα γκολ, τις χαμένες ευκαιρίες και τις αμφισβητούμενες φάσεις. Σε αυτό το παιχνίδι, πολύ καλή απόδοση είχε ο τερματοφύλακας του Αιγέα, Σταμάτης Ραφτέλλης, που σε 2-3 δύσκολες περιπτώσεις αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του Αιγέα. Ως βασικός αγωνίστηκε, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη φανέλα του Βύρων, ο Παναγιώτης Χρυσάφης, ο οποίος φέτος είναι στην ομάδα της Μόριας, ως δανεικός από τον Αιγέα έχοντας καλή απόδοση.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Αιγέας αγωνίζεται εκτός έδρας, απέναντι στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, τον οποίο είχε αποκλείσει στο θεσμό του κυπέλλου σε δυο αναμετρήσεις με σκορ 2-2 εντός και 1-3 εκτός.

Η σύνθεση του Αιγέα: 1. Ραφτέλλης, 2. Αγιακάτσικας, 3. Μαγκούρας, 4. Αγκόλι, 5. Χιωτέλλης, 6. Καραμπέτσος, 7. Γιαννίκος, 8. Μουτσουγιάννης, 9. Κάλφας, 10. Τοπάλι, 11. Χαλδέζος. Ως αλλαγή αγνωίστικαν και οι Σπανός, Σαρέλλης.

Το βίντεο του αγώνα και ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

Φωτογραφίες

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here