Home Δελτία Τύπου Ο Δήμος Πλωμαρίου στην “Ώρα της Γης”

Ο Δήμος Πλωμαρίου στην “Ώρα της Γης”

481
1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 20:30 το βράδυ καλούνται οι πολίτες σε όλο τον κόσμο και αυτή τη χρονιά να σβήσουν τα φώτα για μια ώρα. Η Ώρα της Γης είναι παγκόσμιο κίνημα του WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Με αυτή τη δράση καλούμαστε όλοι να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία στέλνοντας ένα δυνατό παγκόσμιο μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Εμείς σαν Δήμος Πλωμαρίου ανταποκριθήκαμε και φέτος στο κάλεσμα του WWF συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια αυτή για ένα βιώσιμο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Ο Δήμος Πλωμαρίου έχει φτιάξει τι δική του σελίδα στην ιστοσελίδα «Η Ώρα της Γης» στη διεύθυνση www.wwf.gr/earthahour/plomari και καλεί τους συμπολίτες μας να δηλώσουν συμμετοχή στην Ώρα της Γης μέσα από αυτή τη σελίδα.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Δεν πιστεύω να συμμετέχετε σαν δήμος το ίδιο ενεργά όπως και πέρυσι που είχατε αφήσει όλα τα φώτα ανοιχτά στέλνοντας ένα δυνατό παγκόσμιο μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here