Home Ενημερώσεις Πλοίο που πάει για παλιοσίδερα έχει πάρει κλίση έξω από Λιμάνι του...

Πλοίο που πάει για παλιοσίδερα έχει πάρει κλίση έξω από Λιμάνι του Πλωμαρίου

1040
1

Αυτή την ώρα 9:30, ένα πλοίο το οποίο έχει πάρει κλίση βρίσκεται λίγο έξω από το λιμάνι Πλωμαρίου συνοδευόμενο από δυο ρυμουλκά.

Το πλοίο είχε γίνει αντιληπτό από χτες το βράδυ και σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας παρατηρήθηκε ότι έχει πάρει κλίση. Ώρα: 10:08 το πλοίο ρυμουλκείται με κατεύθυνση προς τα δυτικά. Μετά από επικοινωνία που είχαμε με ένα από τα ρυμουλκά, ενημερωθήκαμε ότι πιθανός προορισμός είναι η περιοχή “Αλιαγάς” στην Τουρκία, όπου εκεί πάνε τα παλιά πλοία για “παλιοσίδερα” και σε περίπτωση που δεν υπάρξει η σχετική συμφωνία το πλοίο θα ρυμουλκηθεί στο Βόλο. Ώρα 10:38: Το πλοίο βρίσκεται ανοιχτά από την παραλία ¨Αμμουδέλι” και κινείται ανατολικά. Ώρα: 11:58 Το πλοίο κάνει κυκλικές πορείες ανοιχτά του Πλωμαρίου αναμένοντας εντολές. Ώρα 13:00 Το πλοίο πλέον έχει φύγει με πορεία προς τα δυτικά. Για περισσότερες πληροφορίες αναμείνατε.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. […] Απλώς στο marrine traffic φαίνεται μόνο το ρυμουλκό. Στο παρελθόν είχε ξανασυμβεί παρόμοιο γεγονός με ένα μεγάλο βαπόρι το οποίο ρυμουλκούταν και βρισκόταν για αρκετές ώρες κοντά στο λιμάνι, αναμένοντας να πάρει το ΟΚ για να πάει για διάλυση στον Aliaga. Το θέμα τότε το είχαμε αναφέρει και μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here