Home Ενημερώσεις Εγκρίθηκε η πίστωση χρημάτων για την Επισκευή της Μαρίνας Πλωμαρίου!

Εγκρίθηκε η πίστωση χρημάτων για την Επισκευή της Μαρίνας Πλωμαρίου!

409
1

Με την υπ’ αριθμ. 887/29.2.2012 απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής Λέσβου, επιτέλους αποφασίστηκε η έγκριση πίστωσης συνολικού ποσού 36.350€ για την επισκευή της «μαρίνας Πλωμαρίου». Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει άλλη μία απόφαση που εγκρίνει πίστωση ποσού 8.000€ περίπου για να βγει εκτός λιμένος το πλωτό τμήμα της μαρίνας και να επισκευαστεί εκτός θαλάσσης.

Ευχόμαστε να μην μείνουμε μόνο σε αποφάσεις, αλλά γρήγορα να γίνει η επισκευή ενόψει της θερινής περιόδου. Έτσι θα δικαιωθεί και ένας μακροχρόνιος αγώνας στον οποίο καλούμασταν να αποδείξουμε και ο σύλλογος μας και άλλοι ιδιώτες ότι το καταφύγιο τουριστικών σκαφών Πλωμαρίου αξίζει να μην εγκαταλειφθεί, αξίζει να επισκευαστεί, αξίζει να αποτελέσει μέσο προβολής του Πλωμαρίου.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί για ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα η επισκευή και ο καλλωπισμός του λιμανιού. Μένει μετά από όλα αυτά εμείς οι ίδιοι να σεβαστούμε το χώρο μας, να προστατεύουμε αυτόν από ασυνείδητους που πετούν σκουπίδια, μέσα στη θάλασσα και βρωμίζουν τη μαρίνα, από αυτούς που έχουν σπάσει τα τροφοδοτικά ρεύματος και νερού.

Πλωμάρι 6.3.2012
Μανώλης Αρμενάκας

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Συγχαρητήρια. Οι προσπάθειες πρέπει να συνεχιστούν όχι μόνο για την υλοποίηση της παραπάνω απόφασης αλά και για κάποια άλλα μεγάλα και μικρά έργα αναβάθμισης του λιμανιού.
    Εκτός από την επισκευή της ζημιάς στον κυματοθραύστη, να πιέσουμε για την κατασκευή μόνιμης προβλήτας μπροστά στις ταβέρνες, που είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση για την αύξηση της χωρητικότητας και της ασφάλειας στο λιμάνι μας. Επίσης για επέκταση του φωτισμού στον δυτικό κυματοθραύστη, τοποθέτηση ρευματοληπτών και υδροληπτών με κάρτα στο κορδόνι κλπ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here