Home Ενημερώσεις Δράση Εθελοντών στις 3/3 και 4/3 στις Παιδικές Χαρές

Δράση Εθελοντών στις 3/3 και 4/3 στις Παιδικές Χαρές

589
7

Το Σάββατο 3/3/12, οι Εθελοντές Πλωμαρίου αποσκωρίασαν και έβαψαν με αντισκωριακό χρώμα τα όργανα της παιδικής χαράς στο αμμουδέλι. Επίσης αφαίρεσαν, όσο ήταν δυνατό τις μπογιές (graffiti) από τους πέτρινους τοίχους και τις κάλυψαν με άλλο χρώμα στους τοίχους της τουαλέτας.
Την Κυριακή 4/3/12, οι εθελοντές Πλωμαρίου σε κοινή δράση με τους εθελοντές Μυτιλήνης (AEOLISTAS), χωρισμένοι σε 2 ομάδες, ασχολήθηκαν με τον ευπρεπισμό και τελικό χρωματισμό των παιδικών χαρών στο Αμμουδέλι και στο Έσσο Πάππας.
Η μεταφορά των κλαδιών και σκουπιδιών από Εσσο Πάππας έγινε με αυτοκίνητο του Δήμου και χρειάζεται να γίνει και η μεταφορά από το Αμμουδέλι.
Ευχαριστούμε τα καταστήματα των αδελφών Μανέτα και Δημήτρη Μουτζούρη για την δωρεάν προσφορά αναλωσίμων για τον χρωματισμό των οργάνων.

Μερικές φωτογραφίες πριν και μετά τις εθελοντικές εργασίες.

Facebook comments:

7 COMMENTS

  1. ελεος.τι βρωμια ηταν αυτη στις τουαλετες.λιγο ιχνος ντροπης δεν εχουν αυτοι που ψηφιζουμε????αντι να ασχοληθουν με το καλο του τοπου,το μονο που κανουν ειναι να τα πινουν στις ταβερνες και να αναπαυονται κοροιδευοντας…θα ρημαξει ο τοπος…ξυπνηστεεεεεε!!!ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα εθελοντων!!!

  2. Τα θελουν τα γιαουρτακια τους και οι δικοι
    μας Νταλαρο”ιδης πολιτικοι δεν τα θελουν
    τι λετε΄?Αφου δινουν χρηματα για το( χαμογελο
    του ΒΟΔΙΟΥ )και δεν δινουν για σχολεια και
    παιδικαις χαρες χαραις τι να πει κανεις Γ@@@@Η που θελουμε ολοι μας που τους ανεχομασται.

  3. Από την Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου μας ενημέρωσαν ότι οι τουαλέτες της παιδικής χαράς στο Αμμουδέλι είχαν να ανοίξουν εδώ και τρία χρόνια.

  4. Στην Ουγκάντα πιθανότατα να έχουν πιο σύγχρονα πάρκα-παιδικές χαρές.Αναρωτιέμαι, εκτός από τα βαψίματα,τα φρου φρου και τα αρώματα,έχει γίνει ποτέ επί της ουσίας συντήρηση και έλεγχος αυτών των πεπαλαιωμένων εγκαταστάσεων που να αφορά την ασφάλεια των παιδιών?

  5. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα εθελοντών. Πέρασα χτες από την παιδική χαρά στο Αμμουδέλι και η διαφορά είναι τεράστια. Μπράβο σε όλους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here