Home Πολιτικά Προσπάθεια Φίμωσης: Δεν Θέλουν Κάμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Προσπάθεια Φίμωσης: Δεν Θέλουν Κάμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο

467
0

Μέχρι τώρα τα έχουμε δει όλα… Και περιμένουμε να δούμε κι ακόμα περισσότερα… Αλλά δεν φανταζόμασταν ΠΟΤΕ, ότι θα ερχόταν η στιγμή που ο «μαχητής» της Δημοκρατίας Δημήτρης Βουνάτσος, θα δεχόταν – έστω και με το Δημοκρατικό τρόπο που το κάνουν – να διαπραγματευτούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου που θα γίνει την Τετάρτη, το αν πρέπει να καλύπτουν οι τηλεοπτικές κάμερες τις Δημοτικές Συνεδριάσεις ή όχι !!!
Και φυσικά, τους λόγους που θέλουν να φιμώσουν την ελευθεροτυπία τους ξέρουμε όλοι και τους ξέρουν πολύ καλύτερα και οι ίδιοι.

Το ότι έχουν γίνει κατ’ επανάληψη ρεζίλι με αυτά που λένε και κάνουν κατά τη διάρκεια των Δημοτικών συνεδριάσεων, είναι κάτι που το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες !!!
Σ’ αυτό όμως, δεν τους φταίνε σε τίποτα οι τηλεοπτικές κάμερες…
Διότι κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο λαός της Λέσβου σας εξέλεξε, για να διοικήσετε τον τόπο μας και να λύνετε – όσο το δυνατόν σας επιτρέπουν οι δύσκολες συγκυρίες – τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του νησιού μας.
Δεν σας εξέλεξε για να μετατρέπετε την αίθουσα των Δημοτικών συνεδριάσεων σε πολιτική αρένα προσωπικών σας αντιπαραθέσεων και φυσικά ούτε για να μιλάτε εκεί για …παπαριές !!!
Ο χώρος στον οποίο βρίσκεστε κύριοι, είναι ιερός…
Κι αν μη τι άλλο, πρέπει να τον σέβεστε…
Αυτό επιβάλει ο θεσμός της Δημοκρατίας, την οποία εσείς με φασιστικό τρόπο, προσπαθείτε τώρα να καταργήσετε…
Διότι κύριοι, γνωρίζετε όλοι πολύ καλά, ότι οι συνεδριάσεις είναι δημόσιες και ανοικτές για όλο τον κόσμο…
Πολύ δε περισσότερο για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – ηλεκτρονικά και έντυπα – αφού αυτά μεταφέρουν στους συμπολίτες μας και σε όλο τον κόσμο, τα δρώμενα των Δημοτικών μας Συμβουλίων.
Σε ποιο άλλο μέρος της χώρας μας, ή ακόμα και του κόσμου, οι συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων γίνονται εν κρυπτώ;
Πουθενά…
Το μόνο που θα καταφέρετε κύριοι, είναι να εξαγριώσετε τους ήδη εξαγριωμένους με την απραξία σας συμπολίτες μας και να κάνετε με τα καμώματά σας, ρεζίλι τον τόπο μας Πανελληνίως !!!
Η Λέσβος έχει μεγάλη ιστορία και παράδοση στη Δημοκρατία και στον Πολιτισμό…
Μην κάνετε το λάθος να αμαυρώσετε, με μελανές αποφάσεις το λαό της…

Το Σχετικό βίντεο

***Το παραπάνω κείμενο δημοσιεύτηκε στο Lesvosnews.gr σας θυμίζουμε και στο Πλωμάρι κάποιες φορές κάποιοι και κάποιες προσπάθησαν να μην καλύψουμε με κάμερα τις συζητήσεις που ήταν ανοιχτές για το κοινό και έλαβαν χώρα στο πρώην Δημαρχείο Πλωμαρίου.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here