Home Ενημερώσεις Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος του θανατηφόρου καυγά

Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος του θανατηφόρου καυγά

301
0

Άρθρο από την Εφημερίδα Εμπρός. Προφυλακίστηκε… Κατηγορούμενος για το θάνατο του Νίκου Μουτζούρη. Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 44χρονος Μ.Κ., κατηγορούμενος για φόνο από πρόθεση την περασμένη Δευτέρα στην πλατεία του Πλωμαρίου, του 30χρονου Νίκου Μουτζούρη.


Χθες ο κατηγορούμενος απολογήθηκε και επανέλαβε ότι βρισκόταν σε άμυνα, ενώ αποδίδει σε ατύχημα, το θάνατο του 30χρονου. Σύμφωνα με την προδικασία, όλα ξεκίνησαν όταν ο 65χρονος Α.Κ., πατέρας του 44χρονου που κατηγορείται για το έγκλημα, που βρισκόταν στο καφενείο της γιαγιάς του θύματος, έσπευσε να υπερασπιστεί έναν αλλοδαπό που μπήκε στο καφενείο για να πουλήσει CD και ο 30χρονος φέρεται να τον προπηλάκισε και να του επιτέθηκε. Ο 30χρονος στράφηκε στη συνέχεια εναντίον του 65χρονου που «ανακατεύθηκε» στον καβγά με το μικροπωλητή. Ο καβγάς συνεχίστηκε μάλιστα και έξω από το μαγαζί, καθώς ο 65χρονος βγήκε να φύγει και το θύμα τον ακολούθησε μέχρι το πλακόστρωτο λίγα μέτρα παρακάτω από το καφενείο, όπου και άρχισε να τον χτυπά. Χτυπώντας τον μάλιστα με γροθιές, τον έριξε πάνω σε τζαμαρία καταστήματος που πουλάει φωτοτυπικά είδη, με αποτέλεσμα αυτή να σπάσει.
Ο Μ.Κ., γιος του 65χρονου, του οποίου το σπίτι είναι λίγα μέτρα παρακάτω από το σημείο του καβγά, μόλις πληροφορήθηκε ότι ο 30χρονος χτυπούσε τον πατέρα μου, έσπευσε στο σημείο, μπήκε στη μέση και σύμφωνα με το προανακριτικό υλικό, «επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε θανάσιμα στο λαιμό τον 30χρονο».
Επαναλαμβάνουμε ότι η πλευρά του 44χρονου αρνείται ότι υπήρξε επίθεση σε βάρος του 30χρονου και τονίζει ότι το θύμα μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του γιου, στράφηκε και εναντίον του, κρατώντας ένα κομμάτι γυαλί και από τη συμπλοκή που έγινε μεταξύ τους, έχασε την ισορροπία του, έπεσε και αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό.

Πηγή: www.emprosnet.gr


Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here