Home Φωτογραφίες Ένα αυτοκίνητο ξεβράστηκε στην Παραλία του Αγίου Ισιδώρου

Ένα αυτοκίνητο ξεβράστηκε στην Παραλία του Αγίου Ισιδώρου

676
5

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε μια ενημέρωση από τον παλιό ναυαγοσώστη του Αγίου Ισιδώρου, τον Γρηγόρη Μωραΐτη, ότι η θάλασσα ξέβρασε ένα αυτοκίνητο στο σημείο που υπάρχει ο φιλές του βόλεϊ. Βρεθήκαμε εκεί και με την ευκαιρία πήραμε και κάποιες φωτογραφίες από το Ακρωτήρι, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2011. Δείτε τις φωτογραφίες.

Μια φώτο του αυτοκινήτου μέσα στη θάλασσα που μας έστειλε αναγνώστης.

Για την ιστορία το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρέπει να ήταν θαμμένο εδώ και μερικά χρόνια μέσα στη θάλασσα, μπορούσε κάποιος να το δει με μάσκα και πιθανόν βρέθηκε στη θάλασσα όπως και άλλα αυτοκίνητα τότε που ο χείμαρρος “Σεδούντας” μετά από έντονη βροχόπτωση τα είχε παρασύρει.

Slideshow με φωτογραφίες. Πατήστε το play.

Facebook comments:

5 COMMENTS

  1. Πολυ καλυτερα τωρα που ξεβραζει αυτοκινητα απο το καλοκαιρι που
    ξεβραζε ” επιπλεοντα ευοσμα πρωκτικα προιοντα” ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

  2. H φωτογράφιση του χειμωνιάτικου τοπίου είναι τελικά πιο ενδιαφέρουσα από το γεγονός. Πολύ νοσταλγική και με ωραία χρώματα!

    Καλή πρωτοχρονιά!

  3. Δείτε και μια φωτογραφία που μας έστειλε ένας Πλωμαρίτης δύτης με το αυτοκίνητο μέσα στη θάλασσα του Αγίου Ισιδώρου. Θα εισηγηθώ στον Δήμο Λέσβου να κηρύξει το ναυάγιο διατηρητέο και να το βάλουμε εκεί ως έκθεμα όπως έχει γίνει στη Ζάκυνθο με την παραλία που έχει πάρει το όνομα Ναυάγιο από ένα καράβι που είχε ναυαγήσει εκεί και το άφησαν πάνω να το βλέπει ο επισκέπτης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here