Home Ενημερώσεις Δήλωση Ν. Σηφουνάκη για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βατοπεδίου

Δήλωση Ν. Σηφουνάκη για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βατοπεδίου

575
5

Από το Lesvosnews.gr Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νίκος Σηφουνάκης κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες εξελίξεις στην υπόθεση του σκανδάλου του Βατοπεδίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Τέσσερα χρόνια μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου του Βατοπεδίου δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ένα από τα μεγάλα θέματα στα οποία πρέπει να δρομολογηθούν διαδικασίες εκσυγχρονισμού είναι η επιτάχυνση στην απονομή της και είναι ενθαρρυντικό ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης εργάζεται γι΄αυτό.
Ο λαός μας, που έμεινε άφωνος από την μετατροπή του «περιβολιού της Παναγιάς» σε οίκο χρηματιστηρίου πιστεύοντας στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, βλέπει με αισιοδοξία ότι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται με την απόφαση προφυλάκισης του «Ηγουμένου» του σκανδάλου και επιθυμεί το μαχαίρι να φθάσει στο κόκαλο.
– Να ξεδιπλωθούν όλες οι πτυχές του, όπως το παράπλευρο σκάνδαλο που αναδείχθηκε από τη εξεταστική επιτροπή της Βουλής και έχει ήδη επιληφθεί η δικαιοσύνη και αφορά τις χρηματοδοτήσεις από την Τράπεζα Marfin.
– Να υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος των εμπλεκομένων εταιρειών – φάντασμα και ξεπλύματος μαύρου χρήματος όπως η περιβόητη Rassadel».

Πηγή:
www.lesvosnews.gr

Facebook comments:

5 COMMENTS

  1. ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ Ο κ. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ!
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!

  2. για την τραπεζα marfin γνωρίζει ο Νικολάκης,
    για την τράπεζα proton του Λαυρεντιάδη στο διοικητικό συμβουλιο της οποίας μετείχε και ο φίλος του Νικος παπανδρέου δεν γνωρίζει τίποτα να μας πεί?
    Μούγκα ε?

  3. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ!
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ!
    · Δεν αντιλαμβάνεται ότι οι κουτσομπόλες της τηλεοπτικής γειτονιάς, αν δεν πάνε με στοιχεία στον εισαγγελέα να καταθέσουν για τις φήμες, γίνονται ανυπόληπτοι ;
    · Δεν αντιλαμβάν…εται ότι από τη στιγμή που ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης
    δηλώνει στις 27/12 ότι
    «Ουδέποτε παρενέβην, ούτε θα παρέμβω τώρα και στο μέλλον σε οποιαδήποτε υπόθεση αποκλειστικής αρμοδιότητας της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης»
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ την ίδια μέρα,
    ο αναρμόδιος υπουργός περιβάλλοντος,
    προκειμένου να εξασφαλίσει λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας,
    να κάνει υποδείξεις (ο ξερόλας) για τον δικαστικό χειρισμό της υπόθεσης ;
    · Δεν αντιλαμβάνεται ότι
    αν γίνει προσφυγή σε ευρωπαϊκά δικαστήρια
    για πολιτικοποίηση της δίκης,
    θα έχουν επιχείρημα
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥ ψευτο-υπουργού ;
    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ…
    ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ «ΠΑΣΑ», ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΕΣ…
    ΠΆΛΙ ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ… ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ…
    Μιας και ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ο παλαιοκομματούρας !
    Θα μου πείτε βγήκαν κι άλλοι υπουργοί-υφυπουργοί
    κι έδωσαν σχετικά τηλεοπτικά σόου, μπας και χάσουν ψηφαλάκια…
    ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙ;
    Τον πλασιέ μπουμπούκο και τον τσεκουροφόρο μάκη ;

  4. Ρε ΣΥΦΟΥΝΑΚΗ ο Πετσάλνικος άφησε στη Καστοριά 5 Δήμους ο Ροντούλης άλλους τόσους Ανντε να …. που άφησες το Πλωμάρι να πνιγεί.

  5. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ! ΕΝΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!

    Τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτή Λαρίσης του ΛΑΟΣ κ. Αστέριο Ροντούλη κατήγγειλε χθες o πρόεδρος των εφοριακών υπαλλήλων κ. Χαράλαμπος Νικολακόπουλος, αναφέροντας ότι ζήτησε να ματαιωθεί η προγραμματισμένη από το υπουργείο Οικονομικών συγχώνευση δύο εφοριών της εκλογικής του περιφέρειας. Συγκεκριμένα, ο κ. Χαράλαμπος Νικολακόπουλος είπε ότι «ο κ. Αστέριος Ροντούλης ζήτησε να μην ενοποιηθούν οι ΔΟΥ Αγιάς και Τυρνάβου και αυτό έγινε δεκτό από την ηγεσία του υπ. Οικονομικών, με αποτέλεσμα οι δύο ΔΟΥ να μη συγχωνευθούν».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here