Home Αθλητικά Δόξα – Αιγέας 2-1, πολλά παράπονα για τη διαιτησία

Δόξα – Αιγέας 2-1, πολλά παράπονα για τη διαιτησία

494
0

Πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη κλασικό ντέρμπι του Πλωμαρίου με νικητή την ομάδα της Δόξας Πλαγιάς με σκορ 2-1. Όμως ο Αιγέας κυρίως έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία και ειδικότερα στη φάση που η Δόξα κέρδισε πέναλτι, με την ομάδα του Πλωμαρίου να υποστηρίζει ότι ο παίχτης που το κέρδισε ήταν σε θέση offside, αλλά και στη συνέχεια όπου ο διαιτητής έπρεπε να δώσει επανάληψη στην εκτέλεση του πέναλτι. Δείτε σε βίντεο όλο το παιχνίδι.


Οι παίχτες της Δόξας φάνηκαν πιο αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη, ενώ ο Αιγέας συνήλθε με την είσοδο στο δεύτερο ημίχρονο των Φωτέλλη που είχε σουτ στο δοκάρι και του Μουτσουγιάννη που σημείωσε ένα πολύ εντυπωσιακό goal με σουτ μέσα από την περιοχή, οι οποίοι βοήθησαν στην επιθετική ανάπτυξη. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο χωρίς σημαντικές ευκαιρίες. Στην επανάληψη η ομάδα της Δόξας νωρίς κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σκορερ τον παλιό παίχτη του Αιγαία Δημήτρη Αζάμπη(ο οποίος ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση παίχτης της Δόξας) που εκμεταλλεύτηκε ωραία κάθετη πάσα του Καβαρνού, μέσα στην περιοχή και πλάσαρε σωστά.

Στη συνέχεια, σε μια φάση αντεπίθεσης ο σκόρερ ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα του Αιγέα, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για offside, αλλά ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Φωτέλλης ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κουκούλης της Δόξας που μπήκε νωρίτερα στην μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά όπως φαίνεται στο βίντεο, έπρεπε να δοθεί τουλάχιστον επανάληψη γιατί και άλλοι ποδοσφαιριστές της Δόξας βιάστηκαν να μπουν στην περιοχή. Εκεί επικράτησε σύγχυση και το παιχνίδι διακόπηκε για αρκετά λεπτά. Αφού ξεκίνησε το παιχνίδι ξανά ο Αιγέας είχε την υπεροχή αλλά δεν μπορούσε εύκολα να δημιουργήσει ευκαιρίες, οι πιο σημαντικές στιγμές ήταν ένα σουτ του Μ. Φωτέλλη στο δοκάρι όπου στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της Δόξας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Γ. Μαμάκου και λίγο αργότερα ο Αιγέας μείωσε με σουτ του Μουτσουγιάννη που δεν ήταν αρκετό μιας και λίγο αργότερα ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

Δείτε σε βίντεο τον αγώνα που μεταδόθηκε και σε ζωντανή σύνδεση.

Η φάση της εκτέλεσης του πέναλτι σε φωτογραφίες.


Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here