Home Βίντεο Σας αρέσουν τα cocktails; 6+6 νέα με Ούζο Πλωμαρίου!

Σας αρέσουν τα cocktails; 6+6 νέα με Ούζο Πλωμαρίου!

683
9

Η Ποτοποιία ούζου “Ισίδωρος Αρβανίτης” πήρε μια έξυπνη πρωτοβουλία, φέρνοντας στο Πλωμάρι έξι γνωστούς bartenders και κορυφαίους του χώρου, τους οποίους φιλοξένησε για 2 ημέρες, όπου κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, γνώρισαν από κοντά τις ομορφιές της πόλης μας, αλλά και την διαδικασία παραγωγής του ούζου.


Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε αλλά όσοι είστε μπάρμαν στο Πλωμάρι να έχετε υπόψιν το παρόν άρθρο.

6+6 Προτάσεις cocktails με ούζο Πλωμαρίου, από 6 κορυφαίους bartenders. Οι Γιώργος Μπάγκος, Γιάννης Σαμαράς, Σπύρος Πατσιαλός, Διονύσης Πολλάτος, Στέφανος Παρασκευούδης και Γιάννης Πετρής, με την καθοδήγηση του Ανδρέα Ματθίδη, Προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Οινοχόων και εμπνευστή του project έφτιαξαν 6 διαφορετικά cocktails με ούζο Πλωμαρίου συν μια παραλλαγή του γνωστού cocktail “Bloody Mary” που δημιούργησε ο καθένας από τους έξη. Δείτε τα όλα στα επτά παρακάτω βίντεο:






Facebook comments:

9 COMMENTS

  1. Πολύ ωραία ιδέα και ωραία παρουσίαση. Ο,τι διαφημίζει τον τόπο μας έστω και έμμεσα θεμιτό είναι.

  2. Μεταλλαγμένες καταστάσεις που απομακρύνονται από την παράδοση. Δε θα το προτιμούσα.

  3. Αν καί είμαι πιό γραφικός από σένα καλό είναι νά δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό αν μας αρέσει τό δεχομαστε άν όχι τό απορίπτουμε

  4. Γραφικέ,σε χαλάει,δηλαδή,να ακούγεται το Πλωμάρι,έστω και με αυτόν τον τρόπο.Έχεις καταλάβει ότι πρόκειται για τσάμπα διαφήμιση πανελληνίως,για έναν τόπο με πολλά προβλήματα,που δεν τον βοηθάει κανείς? Κι εσύ επικαλείσαι την παράδοση.Για ποιά παράδοση μιλάς?

  5. Την παράδοση της γεύσης.
    Αν το θέμα είναι να ακούγεται το Πλωμάρι τότε πιάστε κάντε και καμιά μπουρτσέλα στην πλατεία να σας τραβήξουν βίντεο να σας προβάλλουν να ακούγεται το Πλωμάρι. Εξάλλου είπα τι προτιμώ εγώ ή πώς το προτιμώ το ούζο. Περί ορέξεως ουδής λόγος ή κολοκυθόπιτα…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here